Тайландски играч, почти умиря от ужилване, докато търсеше късмета си

Новини

Играч на лотарията в Тайланд се възстановява в болница, след като търсенето му на щастливи числа завърши с нападение от гневни насекоми.

Според скорошен доклад в Buriram Times, 54-годишен мъж се възстановява в болница, след като е ужилен от пчели над 80 пъти във вторник. Човекът, идентифициращ се само като Джай, беше атакуван от ядосания рояк след като реши да направи проверка на пчелното гнездо, в което той вярваше, че е ключа към спечелването на лотариен джакпот.

Приятелят на Джай, човек, идентифициращ се само като Самай, заяви пред медията, че непосредствено преди атаката той и Джай са обсъждали гнездото на пчелите с дължина 80 сантиметра (около 3 фута), което се намира в гредите на къщата на Джай вече повече от година. Джай твърди, че не е направил нищо, за да развали гнездото поради убеждението си, че присъствието на гнездото е „благоприятно“ и ще му донесе късмет.

Впечатлен от предполагаемата способност на пчелите да носят късмет, Самай, приятелят на Джай е предложил да се изкачат и да погледнат гнездото, за да видят дали биха могли да намерят някои късметлийски числа, които ще им позволят да спечелят много от предстоящата лотария.

За съжаление, мъжете на успяха да получат полезна информация за лотарията, но пчелите явно се обидиха и ги нападнаха. Самай успя да избяга, но Джай, който има проблем с крака, не можа да го направи навреме и многократно е ужилен по лицето и тялото.

В крайна сметка Джай е спасен от парамедици и е транспортиран в болница, където той остава в сериозно състояние, а Самай вероятно е някъде да убеждава друг приятел, че инспектирането на тигри ще разкрие победителите във футболните срещи през следващата седмица.

Тайландските лотарийни играчи имат някои интересни методи за откриване на печеливши числа, вероятно предизвикани от докладите на местните монаси, които претендират за шестцифрени награди, след като медитативно размишлявали върху текстурата на кората на дърветата.

По-голямата част от тайландските граждани не искат да имат нищо общо с националната лотария в тяхната страна, главно поради лошите шансове за спечелване и несигурността на предлаганите джакпоти. Което е вероятно нещо добро, като се има предвид потенциално осакатяването на здравната система на нацията, ако играчите продължат да търсят късмета си все на грешни места.