Заложете на реванша на Джошуа срещу Кличко в Bwin

Новини

Един от най-вълнуващите боксови мачове на всички времена, който ще се проведе е реванша на Антъни Джошуа срещу Владимир Кличко, и членовете на Bwin вече могат да залагат на срещата.

Миналата седмица, Антъни Джошуа и Владимир Кличко участваха в една от най-запомнящите се битки за всички времена. Двамата си раздаваха тежки удари в повече от 10 рунда, преди Джошуа да направи новина, като спечели титлата с технически нокаут в 11-ия.

Преди битката, тези мъже подписаха сделка за две битки, което означава, че ще трябва да се състой реванш независимо от това кой печели. Не е определена дата за реванша, но членовете на Bwin вече могат да поставят залог за победител в битката.

Фантастичните коефициенти са достъпни за феновете на бокса в България. В първия двубой Джошуа влезе като лек фаворит за залагания. Коефициентите очевидно са се променили, но колко? Нека да погледнем.

Джошуа срещу Кличко: 2 коефициента за залагания

Разбираемо, Антъни Джошуа ще влезе в реванша като значителен фаворит за боксови залози според почти всички оператори за онлайн залагания. Въпреки, че губеше сили по време на двубоя, той показа бойния си дух и технически умения с красиви комбинации в 11-ия рунд. Коефициентът на Джошуа за спечелване на реванша е 1,28.

Владимир Кличко претърпя загуба от Тайсън Фюри, но доказа, че все още е на върха в борбата срещу Джошуа. Той призова за реванш още от началото на битката и вероятно ще го получи в края на 2017 година. Кличко ще влезе като значителен аутсайдер и има коефициент от 3.60. Ако искате да заложите на реванша Джошуа срещу Кличко, залогът на аутсайдер тук може да е най-добрият Ви вариант.

Всеки, който се интересува от поставянето на залог върху реванша срещу Джошуа срещу Кличко, трябва да се отправи към Bwin. Те предлагат невероятни коефициенти за битката, както и широк спектър от други бъдещи мачове.