PaddyPower Betfair купува DFS оператор

Новини

PaddyPower Betfair купува DFS оператор

Оценете новината

Британският оператор на залагания PaddyPower Betfair обяви закупуването на американската DFS компания Draft в сделка на стойност $ 48 милиона.

Съгласно условията на сделката PaddyPower Betfair ще плати първоначална сума в размер на $19 милиона, като в следващите четири години ще бъдат платени още $29 милиона въз основа на представянето на компанията през това време.

Сегашните съпредседатели, Джеръми Левин и Йордан Флиегъл ще продължат да работят с Draft, като компанията ще има пълен достъп до маркетинговия и технологичен опит на PaddyPower Betfair.

PaddyPower Betfair потвърдиха, че ще направят значителна маркетингова инвестиция през следващите няколко години, за да развият бизнеса, тъй като компанията се стреми да се разшири допълнително в пазара на американския DFS.

Изпълнителният директор, Бреон Коркорън, приветства придобиването, като каза: „Радваме се, че привлякохме тази компания в групата и ще продължаваме да увеличаваме присъствието си в САЩ.

Draft има диференциран продукт и ние вярваме, че бизнеса, с подкрепата на нашия маркетингов и технологичен опит, може да вземе участие в бързорастящия дейли фентъзи спортен пазар“.