ManBetX сключи спонсорска сделка с Кристъл Палас

Новини

Азиатския доставчик на продукти за спортни залагания и казино, ManBetX обяви подписването на многогодишна рекордна спонсорска сделка с английския отбор от Висшата лига, Кристъл Палас.

Съгласно условията на сделката, която от клуба се смятат за осма по големина във Висшата лига, марката на ManBetX ще се появи на тениските на клуба както за домакинските мачове, така и когато са гости, както и в медийните канали в Обединеното кралство  и в международен мащаб.

В изявление, обявяващо сделката на уебсайта на клуба, председателят на Кристал Палас, Стив Париш заяви: „Ние сме щастливи да приветстваме ManBetX като официалния спонсор на клуба. Продължителното нарастване на нашата международна федерация и присъствието във Висшата лига прави клуба привлекателен партньор за ManBetX, и нашият нарастващ обхват по целия свят дава на ManBetX идеална платформа за популяризиране на марката. „

Логото на ManBetX ще бъде представено на видно място в предстоящото участие на клуба в Premier League Asia Trophy , който се провежда в Хонконг по-късно този месец.

Говорител на ManBetX коментира: „Това е изключително вълнуващо време за партньорство с високопоставен отбор от Висшата лига като Кристъл Палас. Сигурни сме, че Кристъл Палас ни осигурява платформата, с която ще достигнем нови висоти и очакваме с нетърпение да се ангажираме с постоянно растящия фен клуба в Обединеното кралство и по света. Очакваме сезон 2017/18 във Висшата лига.