William Hill ще спонсорира фестивала St Leger

Новини

Британския оператор за спортни залози, William Hill обяви подписването на тригодишна сделка с Arena Racing Company (ARC), като ще стане основен спонсор на St Leger Stakes, едно от най-старите конни надбягвания в света.

Тригодишната сделка, която струва около £700 хиляди годишно, ще включва състезания, които се провеждат всеки ден от четиридневния фестивал, който сега ще бъде известен като „The William Hill St Leger Festival“.

В изявление, в което бе обявено споразумението, главният изпълнителен директор на William Hill, Филип Боукок, заяви: „William Hill е една от най-известните марки за залагания – с дълга история на спонсорство с конни надбягвания. За нас е удоволствие да спонсорираме тази класика в бранша и ще работим в тясно сътрудничество с ARC, за да продължим да изграждаме популярността на фестивала The William Hill St Leger Festival„.

В допълнение към новите състезания, William Hill ще спонсорира редица състезания, които ще се проведат по време на четиридневното събитие, включително: деня на откриването, залозите за May Hill (традиционно известен като ден на дамите), залозите на Mallard (ден на джентълмента), залозите на Portland и William Hill St Leger Stakes в последния ден.

Понастоящем William Hill спонсорира Ayr Gold Cup, Great St. Wilfrid at Ripon, шотландския Super Sprint в Муселбърг, като в същото време е първият спонсор излъчващ всички конни надбягвания на ITV.

Телевизионното отразяване на фестивала ще бъде показано на ITV1, като покритието на събитията на деня на дамите ще бъде показано на ITV4.

Главният изпълнителен директор на ARC, Мартин Крудас приветства сделката, казвайки: „Радваме се, че William Hill стана новият спонсор на St Leger. Наистина ни харесва да работим с техния екип и очакваме с нетърпение да го разширим до нашия състезателен фестивал на годината.

William Hill има марката, визията и екипа, които помагат да се надграждат успехите, както на четиридневния фестивал, така и на състезанието St Leger, което продължава да бъде едно от най-важните състезания в календара на British Racing„.

Изпълнителният директор на състезанието в Донкастър, Тим Банфийлд, добави: „The William Hill St Leger Festival е чудесно четиридневно състезание за Донкастър, район Йоркшир и цялото British Racing.

Целта ни е да имаме истинско и дългосрочно партньорство с всички наши спонсори и очакваме с нетърпение интегрирането на световноизвестната марка на William Hill в нашето събитие. Екипът тук работи усилено върху подготовката за тазгодишния The William Hill St Leger Festival и сме готови да доставим още четири фантастични състезателни дни„.