KB88 е новият партньор за залагания в Азия на Аякс

Новини

Нидерландския футболен клуб, AFC Ajax от Амстердам, обяви ново партньорство с азиатския онлайн букмейкър KB88 като официалния азиатски партньор за залагания на клуба за следващите два сезона.

Холандските медийни източници съобщиха, че в следствие на сделката, Аякс ще вземе около €400 000 на сезон, за да популяризира KB88.

Аякс ще се съсредоточи върху популяризирането на марката KB88 чрез своите социални медийни активи, като търговският екип на клуба заяви, че Аякс ще формира голямо присъствие на китайската социална медийна платформа Sina Weibo.

Новият главен изпълнителен директор на Аякс, Едвин Ван дер Сар, потвърждава партньорството в изявление пред холандски медии, в което казва: „Аякс има удоволствието да обяви новото си партньорство с KB88. Ние непрекъснато се интересуваме от възможностите да ободрим по-нататък нашата растяща азиатска база и да популяризираме клуба по целия свят.

„След по-ранни сътрудничества с азиатски компании като CST и Huawei, това партньорство е много добро и ние очакваме с нетърпение това пан-азиатско сътрудничество“.

Представлявайки KB88, Дарън Ройл допълни: „Аякс е голям клуб с голяма история и е известен със своите млади и самоподготвени играчи. Аякс ще ни осигури промоция в пан-азиатския регион„.