Lottoland Solutions сключи сделка с Hills в Австралия

Новини

William Hill Australia, част от букмейкъра William Hill е сключил договор за лотарийни залози с Lottoland Solutions.

Lottoland интегрира новата си B2B услуга за залагане на лотарии с букмейкъра, а клиентите на William Hill Australia вече ще могат да залагат на резултатите от водещите лотарии в света.

За да подкрепи новото предлагане на услуги, Lottoland заяви, че ще покрие всички залози на лотарии със собствено управление на риска.

„William Hill е лидер в австралийските залагания и ние сме развълнувани да направим тази новаторска и вълнуваща нова оферта на разположение на нашите клиенти, които ще могат да залагат ниски залози за шанса да бъдат спечелени малки, средни и големи награди от джакпот„, казва ръководителят на корпоративното развитие на William Hill, Оливър Скот.

Майкъл Боги, директор в Lottoland, добави: „Австралия е фантастичен пазар за лотарийни залози и ние се гордеем, че сме партньори с William Hill.

Това е чудесен пример за ангажираността на нашата група към Австралия, придавайки ново преживяване на участниците. Оосвен това ще поддържаме, както и създадем работни места и инвестиции в един пазар, в който всички сме страстни“.