Ladbrokes подписа договор с Шефилд Юнайтед

Новини

Ladbrokes подписа договор с Шефилд Юнайтед

Оценете новината

Ladbrokes подписа договор с Шефилд Юнайтед

Европейският гигант за спортни залагания Ladbrokes подписа тригодишна сделка с новопоявилия се отбор в EFL Championship, ФК Шефилд Юнайтед, в следствие на която ще видим букмейкърът да стане новият официален партньор на залагането на стадиона на клуба.

Съгласно условията на сделката, Ladbrokes ще предоставя услуги за залагания на 32 000 метровия стадион на клуба – Bramall Lane, като рекламата на марката се появява на видно място в социалните медии и на уебсайта на клуба.

Допълнително ще се поставят рекламни табла, а привържениците на клуба ще могат да получат достъп до ексклузивни оферти и промоции на Ladbrokes през целия сезон, включително „money can’t buy“ придобивки като посещения на тренировъчни игри, клубни стоки и билети с автограф.

В изявление, обявяващо многогодишното споразумение, PR директорът на Ladbrokes, Джесика Бридж каза: „Ние ит Ladbrokes сме много развълнувани, че формираме това динамично партньорство с футболния клуб Шефилд Юнайтед, който сериозно се захващат с мисията си да бъдат повишени във Висшата лига. Отборът обещава да има вълнуващ сезон за клуба и бихме искали да пожелаем на мениджъра, играчите и всички фенове много късмет.

Търговския директор на Шефилд Юнайтед, Пол Рийвс, добави:“Много се радваме да работим с Ladbrokes. Чрез сделката даваме на поддръжниците си достъп до добре познат партньор за залагания на високи улици, който ще работи с клуба, за да гарантира, че услугите за залагане на деня за мачове се доставят с приоритет за привържениците на клуба на предна линия.“