Evolution Gaming подписа споразумение с Nederlandse Loterij

Новини

Evolution Gaming подписа споразумение с Nederlandse Loterij

Оценете новината

Доставчикът на съдържание за казино на живо, Evolution Gaming, обяви ново партньорство с наскоро създадения холандски лотариен оператор, Nederlandse Loterij.

Новото партньорство е в следствие от стратегията на Evolution да разшири предлагането си на всички регулирани пазари с надеждата да поддържа силен растеж в най-бързо развиващия се вертикал в игрите.

Новосъздадената лотария дарява 37% от своите приходи на национални спортни и благотворителни организации, а останалите 63% отиват в холандското национално съкровище.

Басван де Бунт добавя: „Искахме да работим с водещ доставчик на пазара с доказан опит в множество регулирани юрисдикции. Evolution е постигнал много и е помогнал на големите лицензианти на новите пазари в цяла Европа. „

Изпълнителният директор на Evolution Group, Мартин Карлесун, коментира: „Радваме се, че ще работим с най-големия хазартен оператор в Холандия с огромен обхват в цялата страна. И организация, която се ангажира да допринесе за щастливо и здравословно холандско общество.

Убедени сме, че ще продължим да разширяваме широката гама от игри, предлагани за продажба, както и да популяризираме отговорната игра. Подписването с клиент от този калибър е още едно голямо постижение за Evolution, както и за iGaming индустрията като цяло.“

По-рано този месец доставчикът на индустрията NYX Gaming Group обяви също така дългосрочно партньорство с лотарийния гигант, като го нарече „ключов играч на световната лотарийна сцена“.