Coral стана официален партньор за залагания на Мидълзбро

Новини

Coral стана официален партньор за залагания на Мидълзбро

Британския и ирландски оператор за спортни залагания Coral подписа тригодишна сделка с отбора от  EFL Championship ФК Мидълзбро, сделка, в следствие на която букмейкърът ще стане официалният партньор за залагания на клуба.

Като част от партньорството, поддръжниците на клуба ще могат да получат достъп до ексклузивни оферти и промоции на Coral през целия сезон, като операторът ще предоставя услуги за залагане на мачове на феновете на стадион Ривърсайд.

Брандингa на Coral ще се появи и на официалния уебсайт на клуба и в социалните медийни канали, където ще бъде подкрепено залагането преди всички игри, а рекламните табла на Coral ще се появят в дните на мачовете.

В изявление на уебсайта на Мидълзбро, PR директорът на Coral, Саймън Клеър, заяви: „Радваме се, че формираме това вълнуващо партньорство с футболния клуб Мидълзбро, точно когато той се захващат с мисията си да се върне във Висшата лига. Клуба обещава да направи вълнуващ сезон и бихме искали да пожелаем на мениджъра, играчите и всички фенове много късмет.“

Лий Фрайт, ръководител на партньорствата в Мидълзбро, добави: „Имаме удоволствието да разширим партньорството си с Coral. Coral е една от водещите марки за залагания и хазарт в Обединеното кралство и ние сме развълнувани да работим в тясно сътрудничество с тях, за да донесем услугата на нашите фенове в деня на мача на стадион Ривърсайд, както и редица ексклузивни оферти и промоции за феновете през целия сезон.“