10Bet подписва сделка за спонсорство с ФФЛ Волфсбург

Новини

10Bet подписва сделка за спонсорство с ФФЛ Волфсбург

Оценете новината

10Bet подписва сделка за спонсорство с ФФЛ Волфсбург

Онлайн операторът за спортни залагания, 10Bet, обяви ново партньорство за залагания с немския футболен клуб ФФЛ Волфсбург.

Сделката ще покаже, че 10Bet ще стане изключителен партньор за залагания на клуба от Бундеслигата, като 10Bet ще предложи реклами на терена, LED екраните и по време на интервюта, както и на всички мачове от лигата на Волфсбург Арена стадиона на ФФЛ Волфсбург, както и във всички ФФЛ Волфсбург печатни медии и официалния сайт на отбора.

Сътрудничеството е последното от поредица от маркетингови инициативи, които се изпълняват като част от разширяването на 10Bet на нови пазари в навечерието на Световното първенство по футбол в Русия през следващата година, включително продължаващото проникване на нови пазари и на други ключови терени.

10Bet също така понастоящем е в предварителни дискусии по отношение на потенциалното спонсорство с клуб от английската Висша лига за следващия сезон.

ФФЛ Волфсбург притежава впечатляващ рекорд в местни и европейски състезания, спечелвайки Бундеслигата през 2009 г. и завършвайки на второ място през 2015 г. Ошри Костинър, CMO на 10Bet, заяви: „За нас е удоволствие да подкрепим вълците през тази вълнуваща кампания на Бундеслигата от 2017-18, очакваме да видим партньорството ни да се развива през следващите години.

Това вълнуващо сътрудничество между две международно признати марки подчертава нашата позиция като водещ играч в света на онлайн спортните залагания!“