Playtech придобива BetBuddy

Новини

Playtech придобива BetBuddy

Оценете новината

Playtech придобива BetBuddy

Playtech, базираният в Лондон доставчик на хазартен софтуер и услуги, обяви придобиването на BetBuddy, компания-доставчик на решения за отговорен хазарт и анализиране. Цената на сделката все още не е разкрита.

Иън Инс, ръководител на регулаторните дела и спазването на правилата в Playtech, заяви: „BetBuddy е водеща компания в тази област и има екип, който се съсредоточава изключително върху разработването на водещо в отрасъла решение за отговорно хазарт“.

„Силата на продукта и познанията и опита, които екипът носи са несравними и ние сме доволни, че завършихме това придобиване и поздравяваме BetBuddy като част от семейството на Playtech.“

Софтуерът за поведенческо идентифициране и промяна на BetBuddy привлече Playtech, които се стремят да включат технологиите в своите собствени предложения. Придобитите технологии ще бъдат внедрени в системата за управление на PlayStation IMS на Playtech, подобрявайки текущия фокус на услугите за отговорно хазарт.

Инс добави: „Това придобиване демонстрира ангажимента ни да произвеждаме решения и игри, които ще позволят на Playtech и клиентите ни да бъдат сред най-отговорните фирми в бранша.

Новината идва точно след седмицата за отговорния хазарт в Обединеното кралство, която се проведе от 12 до 18 октомври 2017 г.

Симо Драгичевич, главен изпълнителен директор на BetBuddy, заяви: „Ние сме развълнувани да се споразумеем с Playtech, водещ доставчик на B2B в хазартната индустрия. Очакваме с нетърпение да работим съвместно с екипите на Playtech Compliance, Business Intelligence и Game Development, в партньорство с клиентите на Playtech и с по-широките заинтересовани страни в индустрията, за да продължим да помагаме за повишаване на стандартите в отговорния хазарт. „