Unibet сключи спонсорска сделка с Professional Darts Premier League

Новини

Unibet сключи спонсорска сделка с Professional Darts Premier League

Оценете новината

Unibet сключи спонсорска сделка с Professional Darts Premier League

Онлайн букмейкърът Unibet обяви споразумение за тригодишна спонсорска сделка с Професионалната дартс корпорация (PDC), сделка, която ще постави оператора в позицията на „спонсор на заглавието“ на PDC Premier League сериите.

Unibet, която е част от Kindred group, има сключени спонсорски споразумения, обхващащи други дартс турнири, включително: Unibet World Grand Prix, Unibet Champions League of Darts, Unibet European Championships, както и Melbourne Darts Masters и World Series Finals,

2018 PDC Premier League се провежда в продължение на шестнадесет седмици в Обединеното кралство, Ирландия, Холандия и тази година събитието ще дебютира в Германия. В чест на тази нова сделка фирмата е поръчала редица видеоклипове в социалните медии, в които има някои от най-големите имена в дартса, включително трикратния победител на PDC Premier League и сегашния шампион Майкъл Ван Геруен, както и миналогодишният подгласник Питър „Snakebite“ Райт.

В изявление насочено към сделката CCO на Kindred Group, Ебба Лджунгеруд заяви: „Дартса е един от най-бързо растящите се спортове в нашето спонсорско портфолио във Великобритания и ние сме изключително развълнувани от разширяването на партньорството ни с PDC, за да станем новият спонсор на Premier League. Планираме да покажем всичко това, което вече знаем, за да стане турнира още по-голям.“

„Растяхме, за да станем най-широко разпространеното име в дартса и очакваме 16 вълнуващи нощи в цяла Европа. Дартса е спорт за залагания и ще продължим да предлагаме най-доброто на всички фенове.

Председателят на PDC, Бари Хърн добави: „Радваме се, че Unibet поддържа връзката си с нас в спонсорството си за Premier League за следващите три години“.

„Unibet Premier League ще бъде по-голям от всякога през 2018 г., като нашият успех в Обединеното кралство, Ирландия и по-скоро в Холандия, ще доведе до навлизането и в Берлин през следващата година и обещава да бъде специален турнир. Ръстът на Premier League от 2005 г. насам е феномен в британския спорт, а това е още едно доказателство, че Unibet има толкова голямо желание да добави това престижно събитие към нарастващото портфолио от спонсорства за дартс.