K8.com подписва договор за партньорство с ФК Кардиф Сити

Новини

K8.com подписва договор за партньорство с ФК Кардиф Сити

Оценете новината

K8.com подписва договор за партньорство с ФК Кардиф Сити

Международната компания за онлайн залагания K8.com обяви, че е постигнала споразумение за партньорство с членовете на EFL championship – ФК Кардиф Сити , сделка, която ще превърне компанията в официалния партньор за залаганията на клуба.

Съгласно условията на споразумението за партньорство, K8 ще стартира секции за залагания около клубния стадион на Кардиф Сити с 33 000 места по време дните с мачове на клуба, като ще предоставя специални коефициенти и промоции за феновете на клуба.

Фирмата ще провежда състезания през дните с мачове през целия сезон, като дава възможност на феновете на Кардиф Сити да спечелят билети, и награди от типа “ money can’t buy“.

Клубът в момента е на върха на EFL championship, след като спечели седем мача от първите си десет такива.

В изявление, обявяващо сделката на уебсайта на клуба, Лука Гиселан, маркетингов директор на K8.com, заяви: „Радваме се, че станахме официалният партньор на футболния клуб Кардиф Сити.

„С лоялна и страстна фен база и с желанието и амбицията за популяризиране, това партньорство ще донесе голямо популяризиране на марката K8.com, която е от решаващо значение за нова марка като нас.“

Изпълнителният директор на Кардиф Сити, Кен Чоо, каза за партньорството: „Радваме се, че K8.com е на борда като наш партньор за залагания за сезона 2017/18.

„Сигурен съм, че привържениците на Кардиф Сити ще се радват на състезанията и идеите, които ще предприемем за тях.“