Мис Вселена 2017: Участничките мислят, че Мис Тайланд е най-красивата от всички тях

Новини

Мис Вселена 2017: Участничките мислят, че Мис Тайланд е най-красивата от всички тях

Оценете новината

Мис Вселена 2017: Участничките мислят, че Мис Тайланд е най-красивата от всички тях

Отново дойде времето на годината, когато най-красивите момичета на планетата – по-скоро на вселената – ще се състезават за желаната корона на Мис Вселена.

Конкурсът, който сега се провежда за 66-та поредна година, се счита от много експерти в областта за световната купа на всички конкурси за красота.

Деветдесет и две уверени и красиви жени от целия свят ще бъдат на The Axis Theatre в Planet Hollywood в Лас Вегас на 26 ноември, за да докажат себе си и защо са достойни да носят короната $300,000 Ms. Universe, създадена от чешката компания Diamonds International Corporation.

След предварителните събития през този уикенд сред участниците вече има ясни фаворити.

Коефициентите предоставени от Bwin показват, че Мис Тайланд, Мария Поонлертарп е сред фаворитите на феновете с коефициент 3.50, тя е точно след Мис ЮАР (3.00). За последен път Тайланд е печелил короната през 1988 г..

Независимо от популярността на страната сред очарователните гости, Тайланд винаги се разхожда по време на основното събитие на състезанието. Чалита Суансейн, завърши в Топ 6 на миналогодишния Мис Вселена. Поонлертарп, която е тазгодишната представителка на Тайланд, със сигурност ще има големи шансове, запътвайки се към Лас Вегас.

Заставайки точно пред Мис Тайланд, Мис Южна Африка е Деми-Лий Нел-Питерс с 3.00 коефициент. Нел-Питърс със сигурност ще вдигне много шум в тазгодишния конкурс, която е така нареченото „лошо момиче“ на Мис Вселена.

Нейната победа в Южна Африка бе спорна, след като съперничките й твърдяха, че Нел-Питърс има „специални отношения“ с двама от съдиите. Тя също е обвинена, че е расистка, след като е била хваната да носи ръкавици, докато хранела деца в страната си.

Като оставим скандала настрана, Нел-Питерс притежава всички неща, които Мис Вселена търси: красота, тяло, личност и интересна история. Тя е била жертва на отвличане и е била държана насила с оръжие. Така че, ако има някой, който би могъл да грабне короната от Поонлертарп, то това е Нел-Питърс.

Топ 10 фаворитки за короната

Много от участниците говорят и за Мис Колумбия, Лаура Гонзалес (4.00), Мис Филипини, Рейчъл Питърс (7.00) и Мис Венецуела, Кейси Саяго (13.00). В продължение на години, тези три страни се считат за най-големите претендентки за кралици на красотата.

Венецуела има най-много корони със сред Ms. Universe победителките.

Филипините, които през последните години заемаха позиции на финалисти и полуфиналисти, вече разполагат с три корони на Мис Вселена. Колумбия, от друга страна, има две титли на Мис Вселена.

Топ 10 фаворитки според Bwin се оформят с Мис Шри Ланка (19.00), Мис Австралия, Оливия Роджърс (12.00) , Мис САЩ, Кара Макколлуг (17.00), Мис Франция (10.00) и Мис Испания (10.00).