PokerStars спонсорира Italian Poker Open, а Негреану участва в GoPro

Новини, Покер новини

PokerStars спонсорира Italian Poker Open, а Негреану участва в GoPro 02

Два къси разказа от страна на PokerStars: нова спонсорска сделка с  Italian Poker Open и представяне на конференцията GoPro 2017 в Лас Вегас от Даниел Негреану.

PokerStars сключи споразумение с  Italian Poker Open (IPO), за да стане основен спонсор на турнира.

Най-голямата онлайн покер зала разкъса връзките с всички регионални покер турнири през 2014 г. в ход, който постави началото на визията на PokerStars Championship и PokerStars Festival.

След това съобщение PokerStars прави промени няколко пъти, като по-конкретно промени името на PokerStars Championship Bahamas обратно на PokerStars Caribbean Adventure (PCA). Марката PokerStars присъстваше и по време на Asian Championship of Poker (ACOP) в Макао, а сега Stars организира още един регионален турнир под крилото на банера на PokerStars с IPO.

Както отбелязва Брад Уилис в блога на PokerStars, IPO е роден през 2011 г. с не повече от 300 участници. Тези дни IPO провежда три събития годишно, привличайки хиляди от някои от най-атрактивните хора в света.

Всичките три събития за 2018 г. се провеждат в Казино ди Кампионе. Ето ги и тях:

  • 3-8 януари: €600,000 Guaranteed Main Event;
  • 24 април – 1 май: €1m Guaranteed Main Event;
  • 30 октомври – 6 ноември: €1m Guaranteed Main Event.

Входната такса е € 550.

Сателитите за тези събития са достъпни на PokerStars.it.

Даниел Негреану говори на GoPro конференцията

За много хора думите „Мрежов маркетинг“ са толкова привлекателни, колкото използването на бръснач като четка за зъби, но не и в света на Даниел Негреану.

GoPro е най-важната част от литературата, към която Network Marketers се обръщат, когато искат да се научат как да привличат повече клиенти.

Авторът на GoPro е Ерик Уор, професионалист в мрежовия маркетинг, който също обича покера. Успехите на Уор включват спечелване на $ 326,764, след като победи 2,251 участници, за да спечели основното събитие на 2015 Mid-States Poker Tour (MSPT) във Венеция. $ 137,280 за класиране на трето място след Брин Кени и Али Фазел в $ 20,000 Aria High Roller, а наскоро се появи в $ 25,000Poker After Dark „Voice Carry“, където завърши на шесто място.

PokerStars спонсорира Italian Poker Open, а Негреану участва в GoPro 01