Поставете своите залози на Световните супер серии по бокс с Bwin

Поставете своите залози на Световните супер серии по бокс с Bwin

Оценете новината

 

Сега се провеждат вълнуващи боксови турнири и членовете на Bwin могат да започнат да залагат на Световните супер серии по бокс!

След месеци на подготовка Световните супер серии по бокс са накрая тук и феновете по света сега се ориентират към онлайн операторите за залагания в Обединеното кралство, за да поставят залозите си върху резултата.

Едни мач вече се състоя вече, а още няколко срещи трябва да се проведат в следващите няколко седмици. Нека да разгледаме няколко боксьора и коефициентите им да спечелят.

Залагайте на Калъм Смит: 2.37

27-годишният Калъм Смит е първият боксьор, който се състезава и спечели в Световните супер серии по бокс, което го прави фаворит в момента според Bwin. Смит е изключително успешен професионалист с рекорд 23-0.

Няма никакво съмнение, че Калъм Смит е един от най-сигурните залози в Световните супер серии по бокс за тази година. Както споменахме по-рано, той е единственият човек, който може да премине в полуфиналите. В момента коефициента на Смит да спечели Световните супер серии по бокс е 2.37.

Залагайте на Джордж Гроувс: 3.25

Джордж Гроувс е още един от най-опитните и талантливи боксьори, който взема участие в Световните супер серии по бокс. Той е загубил само 3 от 29-те си професионални мача и много експерти по бокс-залози очакват той да надделее в първия рунд срещу Джейми Кокс.

Две трудни нокаут загуби от Карл Фрох винаги ще оставят петно в рекорда на Гроувс, но той е феноменален със 7 победи в 8 двубоя. С големия си опит в бокса и с техническите си способности, Джордж е един от най-добрите варианти за залог на Световните супер серии по бокс с текущ коефициент за победа – 3.25.

Заложете на Крис Юбанк младши: 3.50

Синът на легендарния британски боксьор е утвърдил своето име на боксовата сцена. Той натрупа рекорд от 23-1, преди да получи първия си основен мач срещу Ренол Куинлан, когато се възползва в 10-и рунд и победи с TKO.

В последния си двубой Юбанк младши посрещна Артър Абрахам в първата си защита на титлата IBO Super-Middleweight. Много оператори за боксови залагания изброяваха коефициентите за залози за двата мъже, но Юбанк се оказа по-техничният боец с доминираща победа с единодушие в решението. Сега коефициента на Юбанк младши да спечели Световните супер серии по бокс е 3.50.

Заложете на Джейми Кокс: 21.00

Тези, които искат да поставят рискови залози на Световните супер серии по бокс, трябва да обмислят залог на Джейми Кокс. Той ще се изправи срещу гореспоменатия Джордж Гроувс на 14 октомври, а победата може да го издигне във фаворит за турнира.

Липсата на голям опит от страна на Кокс вероятно е причината, сайтове като Bwin, да го описват като значителен аутсайдер с коефициент 21.00. Всичко е възможно в бокса обаче и залогът на Джейми може да си струва риска.

Планирате ли да направите някои залози на Световната боксова серия? Кой боксьор смятате, че ще печели?