DOXXbet навлиза в нигерийския пазар

Новини

DOXXbet навлиза в нигерийския пазар

Базираната в Словакия компания за спортни залози, DOXXbet разшири дейността си в Африка, като стартира своя продукт за залагания, SportsBox в Нигерия.

За DOXXbet стартирането на платформата за спортни залагания в Нигерия е част от изпълнението на плановете му да се разшири в целия африкански регион. Главният изпълнителен директор на Doxxbet за Нигерия, Андрей Павло определи старта като „важен етап“, откакто платформата беше пусната в Либерия преди четири години.

Очакваме да се разширим навсякъде в Африканския континент и беше важно да имаме голямо присъствие в Нигерия„, каза Павло, според новинарски доклад. „Нигерийският пазар за спортни залагания продължава да е сред най-бързо развиващите се пазари в света и според мен ще ни даде солидна основа за разширяване на африканските ни операции след старта в Либерия преди четири години„.

Платформата за залагания на SportsBox, според Павло, се различава от другите предлагани, тъй като участниците ще могат да правят залози без помощ от персонала.

Терминалът няма да приема ATM карти за плащания и играчите могат да спечелят само до N5 милиона (US$13,869) за единичен билет. Минималният залог, който един играч може да направи, е на стойност N100 (US$0,28), според Павло.

Нацията съобщи, че предлагането на DOXXbet се очаква да засили местния пазар на спортни залагания. Павло разкри, че фирмата ще се разшири до други нигерийски местоположения като Ogun, Rivers и Abuja, след като могат да получат национален лиценз за хазарт.

DOXXBet не е сам в насочването към нигерийския пазар този месец. Само преди четири дни фирмата за спортни залагания HAMABET обяви влизането си в африканската държава.

Компанията, която предоставя услуги за онлайн залагания и залагания на дребно, наскоро си осигури национален лиценз за залагания от National Lottery Regulatory Commission.