BetStars е спортбука, в който най-бързо се регистрирате

Новини

BetStars е спортбука, в който най-бързо се регистрирате

Оценете новината

BetStars е спортбука, в който най-бързо се регистрирате

BetStars застана начело в класирането на 45 сайта за спортни залози, обяви платформата за анализи Formisimo.

Процесът на регистрация на PokerStars отнема само 21,6 секунди, за да завърши, в сравнение със средното времетраене на 45 сайта – 77,7 секунди. Анализирани бяха 45 компании за спортни залагания.

Компанията, базирана в Манчестър, използва 52 показателя за измерване на ефективността, като всеки процес на регистрация се класира за генериране на пазарни позиции.

Betbright, Betfair и VernonsSports също се представиха силно в анализа, като също така бяха класирани като „пазарни лидери“ от базираната в Манчестър компания.

Те вероятно са свидетели на по-висок процент на броя посетители за регистрация и по-ниски маркетингови разходи за привличане на такива, което ще доведе до по-голяма рентабилност„, се казва в доклада.

ID проверките са сред основните, като потребителите трябва да въведат информация в средно 17 различни полета. „Формулярите за игри задават въпроси, които са по-лични от обикновените, тъй като повечето доставчици трябва да извършват проверки на самоличността.

Това създава по-дълъг процес, но и по-голям когнитивен товар за потребителя, и двете от които оказват влияние върху вероятността от преобразуване„.

В Sporting Index са нужни цели 162,7 секунди, а марки като Coral, Ladbrokes, Paddy Power имат регистрационни процеси, които отнемат по-дълго от средното време за изпълнение, в следствие, на което те са класифицирани като „слабо представящи се“ от Formisimo.

Fortisimo също установи, че половината от формулярите за регистрация в сайтове за залагания не са подходящи за използване от мобилно устройство, като 39,2% от процесите не предоставят информация за обслужване на клиенти и едва 16,3% показват подробности за контакт на страницата.

„На претоварен пазар, връзката на екипа за обслужване с клиентите изгражда доверие в марката„, каза компанията.

Бяха идентифицирани три ключови области на подобрение. Преминаването към радио бутони от текстовите полета и падащите прозорци ще помогне на новите клиенти да спестят време, като предлагат незабавна видимост на опциите, както и по-широко използване на вградената проверка за успех, както и грешки.