Digitain стартира онлайн спортбук с Pokerdom

Новини

Digitain стартира онлайн спортбук с Pokerdom

Оценете новината

Digitain стартира онлайн спортбук с Pokerdom

Доставчикът на мулти-чанъл платформа за спортни залагания и казино, Digitain, се свърза с Pokerdom, за да стартират нов спортбук.

Pokerdom, най-голямата покер мрежа в страните от ОНД, ще управлява сайта за спортни залагания, който ще бъде захранван от напълно управляваната платформа за спортни залози от Digitain.

Клиентите ще могат да залагат на 65 различни спорта в рамките на 7,500 лиги и повече от 3,000 пазара за залагания.

Освен това, Pokerdom ще има достъп до над 30,000 събития на живо всеки месец, включително футболния турнир на националните отборi на FIFA, който ще се проведе в Русия през следващата година.

Работихме усилено, за да създадем нови партньорства в различни части на света, а Pokerdom представлява следващата стъпка за нас„, каза главният изпълнителен директор на Digitain, Сюран Кхачатрян.

„Ние сме много развълнувани, че се съюзяваме с най-новия онлайн покер сайт в ОНД, за да предлагаме на своите играчи спортни залагания и нямаме търпение да дочакаме да видим как бизнесът ще се развие в подготовката за големия турнир през следващата година„.

Серхий Романенко, началник на спортбука в Pokerom, добави: „Нашите играчи ще могат да се възползват от огромната гама от пазари за спортни залагания пре-мач и на живо благодарение на най-новата nи платформа. А предстоящото провеждане на Световното първенство по футбол означава, че времето на старта ни не би могло да бъде по-подходящо.“