Заложете на Гризман да подпише с Юнайтед през зимната почивка

Заложете на Гризман да подпише с Юнайтед през зимната почивка

Оценете новината

Заложете на Гризман да подпише с Юнайтед през зимната почивка

Дали Антоан Гризман ще се качи на самолета за Манчестър през януари 2018 г.? Ще се опитаме да ви помогнем да решите дали да заложите на Гризман да подпише с Юнайтед!

Наскоро излязоха новини от онлайн сайтове за спортни залагания във Великобритания за следващата дестинация за Гризман. Някои смятат, че той ще сключи сделка и ще се премести в Олд Трафорд, може би следващото лято или може би, когато се отвори трансферен прозорец през януари. Други се колебаят между него и Гарет Бейл, които според тях са на върха на списъка на Жозе Моуриньо. Дали Манчестър Юнайтед ще привлече нов член във Висшата лига? Ще се опитаме да проучим плюсовете и минусите и да ви помогнем да решите дали да заложите на Гризман да подпише с Юнайтед през зимна почивка.

Трябва ли да заложите на Гризман да подпише с Юнайтед?

Както Юнайтед, така и Мауриньо са склонни да навлязат на пазара през януари като купувачи. Известно е, че е трудно да се намерят най-качествените играчи на разумна цена. Обаче нападателят на Атлетико се очакваше да пристигне в Олд Трафорд миналото лято преди забраната за трансфери на Атлетико. Той съобщи, че е обещал на Моуриньо в движение и дори е избрал да вземе свободната фланелка с номер 7. Освен това цената на французина е намалена на около £ 90 млн., цифрата, която Юнайтед би бил щастлив да плати.

Тъй като забраната на Атлетико ще бъде вдигната следващия месец, означава ли, че Юнайтед ще се опита да се възползва от това, или може би Мауриньо ще преосмисли стратегията си за трансфер?

Други опции в ръцете на Моуриньо

Въпреки че червените дяволи загубиха Златан Ибрахимович, те сега си имат Антони Марсиал, който вкара 8 гола в 20 изяви, и започна да печели доверието на Мауриньо. Освен това Погба ще се върне отново през тази седмица. Но това не е достатъчно, особено във времето, когато Ман Сити води в таблицата.

Гризман не е единственият талант в списъка на желанията за Нова година на Мауриньо. Още някои играчи, за които се говори са Джулиан Дракслер, Иван Перишич и Дани Роуз.

Може би Грийман има други предпочитания, различни от Юнайтед

Новините за онлайн спортни залагания в Обединеното кралство спомена по-рано някои за най-добрите клубове, потенциално бъдещи за Гризан. Само в испанската Ла Лига, Барселона и Реал Мадрид могат да разкрият своите интереси в близко бъдеще, особено, че и двамата нямат ефективни нападатели на терена. Ман Сити и Челси също могат да представят оферти, особено защото Гризан споменава за страстта си да играе във Висшата лига.

Клубовете ще могат да започнат да подписват с играчи след Нова година. Гризман ще има 30 дни, за да сключи сделка, преди прозорецът да бъде затворен на 31 януари. Можете да заложите на Гризан да подпише с Юнайтед сега в Paddy Power Sportsbook. Вижте най-добрите коефициенти за следващия клуб на Гризман:

  • Манчестър Юнайтед: 7/2;
  • Барселона: 9/2;
  • Манчестър Сити: 16/1;
  • Челси: 16/1;
  • ПСЖ: 16/1;
  • Реал Мадрид: 20/1.