Флойд Мейуедър се насочи към покера след пенсионирането си

Новини, Покер новини

Флойд Мейуедър се насочи към покера след пенсионирането си

Оценете новината

Флойд Мейуедър се насочи към покера след пенсионирането си

Бокс иконата Флойд Мейуедър си партнира с Playtrex и Hero Digital Entertainment, за да стане лице на новата социална покер игра, Wild Poker.

Най-вълнуващият боксьор в наши дни се оттегли, след като натрупа професионален рекорд до 50-0 след 10-ия рунд в срещата срещу Конър МакГрегър с TKO.

И какво правиш, когато имаш нетна стойност от $340 млн. и оставиш ръкавиците?

Изглежда, че Мейуедър се е обърнал към покера.

Мъжът с 27 нокаута в автобиографията си, озадачи всички преди броени дни, когато се разбра, че той подкрепя социалната покер игра Wild Poker.

Играта, създадена от Playtrex и продавана с помощта на Hero Digital Entertainment, не е нова. Бета версията е пусната през септември 2016.

Мисията на Playtrex е да вземе старите любимци и да добави нов обрат, предназначен да увеличи ангажираността чрез по-стратегически елемент.

Туистът на Wild Poker е допълнение към Hearthstone стила Power-Ups, по същия начин, по който PokerStars използва Power Up. Разликата между двамата е, че PokerStars са превърнали своя esports хибрид в оферта за истински пари, докато поне за момента можете да играете Wild Poker само за плей мъни (въпреки че можете да използвате истински пари, за да подобрите опита си по време на игра).

Кой на земята ще направи това?

Доста хора.

Пазарът на онлайн мобилни игри е на стойност $37 милиарда, с годишен ръст от 15%. Бизнесът на социалните казина е на стойност $4 млрд..

А ето как Мейуедър трупа шест-цифрена сума.

Playtrex знае как да извлече големи ползи.

Боксовата легенда дава силно послание на над 50 милиона фенове, така че Playtrex ще получи това, което търси, ако човекът, който контролира платформата за социални медии на Мейуедър, върши добре работата си.

Playtrex, базирана в Израел, е управлявана от Даниел Кашмир. Кашмир знае как да преобрази играта с плей мъни до игра с истински пари, след като прекара известно време в разрастването на онлайн бизнеса на William Hill.

Кашмир основа Playtrex през 2015 г.