„СИГУРЕН“ (АРБИТРАЖЕН) ЗАЛОГ: СТРАТЕГИЯ ЗА БЕЗОПАСНИ ЗАЛОЗИ

„СИГУРЕН“ (АРБИТРАЖЕН) ЗАЛОГ: СТРАТЕГИЯ ЗА БЕЗОПАСНИ ЗАЛОЗИ

Стратегиите за спортни залози са много разнообразни и зависят както от вида на спорта, така и от отношението на залагащия към риска. „Сигурен залог“ или казано на български „Арбитражен залог“ е една добре позната и обещаваща стратегия. Както името й подсказва „сигурен залог“ е този, при който печелите независимо какъв ще бъде изхода от спортното събитие. В редовете по-долу ще обясним, защо тази стратегия е толкова успешна в спортните залози.

КАКВО Е „СИГУРЕН ЗАЛОГ“ (АРБИТРАЖЕН ЗАЛОГ)?

Основният фокус на тази стратегия е върху различията в коефициентите, които два или повече букмейкра могат да ви предложат. По този начин можете да се възвъзползвате от разминаванията в тези коефициенти и да заложите на всички възможни изходи, като реализирате малка печалба без абсолютно никакъв риск. За да направите това обаче, трябва да можете да реагирате бързо, тъй като коефициентите се променят всяка секунда.

Целта е печалбите от всеки ваш залог да надвишават общата сума, която сте инвестирали в тези залози. Печалбите от арбитражни залози често са много малки, но с повече късмет и търпение със сигурност ще успеете да увеличите баланса си в дългосрочен план.

За да направите арбитражен залог е важно да имате сметки в различни онлайн букмейкъри и да действате бързо (списък на препоръчваните от нас букмейкъри). Също така, залозите които правите трябва да са доста по-високи от тези, които сте свикнали да правите обикновено. Това е необходимо, защото разминаванията в коефициентите предлагани от различните букмейкъри са минимални и печалбата ви ще е от порядъка на 1% до 5%. Тоест, ако правите малки залози просто печалбата няма да си заслужава изгубеното в проучвания време.

.

ПРИМЕРИ ЗА „СИГУРНИ“ (АРБИТРАЖНИ) ЗАЛОЗИ

В следващия параграф ще ви покажем два примера за това, как да направите сигурен залог. Тази концепция може да се използва, както за спортни събития с два възможни изхода (например тенис), така и за такива с три възможни изхода (например футбол).

Пример 1 – арбитражен залог на тенис

Когато залагате на тенис знаете, че може да има само два възможни изхода – играч А печели или играчът Б печели, няма как срещата да завърши при равен резултат. Ако намерите разлики в коефициентите предлагани от различните букмейкъри и те са във ваша полза, тогава нещата може да изглеждат по следния начин:

  • Букмейкър 1: победа на играч A @ 2.15
  • Букмейкър 2: победа на играч Б @ 1.95

Ето как ще изглежда сигурен залог за 100 лв.

  • Залагате 47,56 лв. за играч А на 2,15 коефициент – 102,25 лв. печалба;
  • Залагате 52,44 лв. за играч Б на 1,95 коефициент – 102,26 лв. печалба;

И в двата случая ще спечелите пари от този залог.

Пример 2 – сигурен залог на събитие с три възможни изхода (например футбол)

Както видяхте от примера по-горе, можете да направите печеливш залог без никакъв риск на събития с два възможни изхода, но това важи също и за тези с три възможни изхода, като например футболна среща. Принципът е същия – търсите разлики в коефициентите на различните букмейкъри. Ето нагледно как работи:

  • Букмейкър 1: Победа на Oтбор X @ 14.00
  • Букмейкър 2: Равенство @ 8.00
  • Букмейкър 3: Победа за Oтбор Y @ 1.30

Отново правите залог от 100 лв.

  • Залагате 7,40 лв. за победа на отбор X – печалбата ви ще бъде 103,60 лв.
  • Залагате 12,94 лв. за равенство – печалбата ви ще бъде 103,52 лв.
  • Залагате 79,66 лв. за Отбор Y – 103,56 лв. печалба.

Независимо какъв ще бъде изхода от срещата вашата печалба ще е между 3,52 лв. и 3,60 лв.

Можете ли да изкарате пари, ако използвате стратегия за арбитражи?

Със сигурност можете да направите малко пари, ако използвате тази стратегия, но тъй като печалбите са минимални ще ви е трудно да увеличите вашият баланс драстично. Трябва да споменем обаче, че арбитражните залози биха били много добър избор, ако чистите бонуси. Почти всички букмейкъри предлагат бонуси за първи депозит, които се освобождават като развъртите малко пари в залози. Но тъй като арбитражните залози се правят с големи пари, тези бонуси могат да бъдат изчистени за нула време и преди всичко без никакъв риск. Други подходящти стратегии за чистене на бонуси са – как да залагаме в спортните борси и най-добрата стратегия за залози в спортните борси.

Кои спортове са подходящи за тази стратегия?

Примерите по-горе показват, че може да правите арбитражни залози на почти всеки спорт. Няма значение дали спортните събития са с два или три възможни изхода. Ако намерите букмейкъри, които ви дават необходимата разликата в коефициентите, можете да залагате на какъвто спорт пожелаете.

Ако статията ви е допаднала, вижте също: