Новини около Unibet Open и PartyPoker Million

Покер новини

Новини около Unibet Open и PartyPoker Million

Оценете новината

unibet-open

Unibet обяви плановете си да бъде домакин на Unibet Open в Букурещ, а PartyPoker ще удвои гарантирания награден фонд за предстоящото PartyPoker Million на Карибите.

Unibet запълни графика на Unibet Open, след като обяви плановете си да бъде домакин на събитие в румънската столица Букурещ.

Събитието ще се проведе от 1-ви до 4-ти декември, а шведския оператор вярва, че това може да бъде едно от най-големите събития, организирани от него, след шикозното събитие с гарантиран награден фонд от €500,000 – най-високият в девет-годишната история.

Unibet ще работи заедно с Pokerfest Румъния, за да са сигурни в успеха на събитието. Участие ще вземат 800 играча.

„Това е най-голямото събитие, което някога сме правили.“, Каза Натали Сопакауперо, ръководител на събития на живо в Unibet.

Онлайн квалификации за събитието ще започнат в следващите няколко седмици. Играчите, които имат достатъчно късмет, за да спечелият пакет ще бъдат настанени в луксозния  Marriot Hotel, който ще се бъде домакин на събитието. Фестивала ще бъде на разположение на канала Unibet Twitch.

График на Unibet Open:

  • От 25-ти до 28-ми август – Копенхаген;
  • От 1-ви до 4-ти Декември – Букурещ;
  • Финали TBA.

PartyPoker Million се превръща в PartyPoker Two Million

Вече имате един милион повече причини да резервирате полет до Карибите през ноември, след като PartyPoker удвои наградния фонд на PartyPoker Million до два милиона.

От PartyPoker са уверени, че хората ще се тълпят в Пунта Кана, където срещу бай-ин от  $2,750, ще влязат в битката за $2,000,000. Нека не забравяме да споменем и $1,000,000 GTD WPT Caribbean Main Event.

Събитието ще се провежда в Hard Rock Hotel & Casino в Пунта Кана, Доминиканската република между 19-26 ноември. The PartyPoker Million започва в понеделник 21 Ноември, а WPT Main Event Caribbean започва в събота на 19 ноември.