Мейуедър не заложи $ 400K на мача си с МакГрегър

Новини

Мейуедър не заложи $ 400K на мача си с МакГрегър

Флойд Мейуедър младши може да е успял да осъществи 50-ата си победа в 10-тия рунд с TKO над Конър МакГрегър, но световният шампион не успя да направи едно в нещо събота вечер: да заложи на мача си.

Шампионът на пет дивизии, който е известен с това, че залага големи суми за спортни събития, по-рано обеща да направи залог на себе си, разбира се – в мача си срещу UFC звездата.

Purduum цитира няколко източника, които казаха, че „Мейуедър се опита да направи залог от $400 000 – битката да завърши под 9,5 рунда при -200 коефициент“ в спортбук в M Resort в Лас Вегас няколко часа преди мача.

Въпреки това, „имаше опасения относно законността на залога, който беше за нещо различно от победа„, което накара Мейуедър вместо това да заложи да спечели с нокаут. Но тъй като трябваше да изчака, за да направи залог, очевидно „настървеният“ Мейуедър „си тръгна, без да постави залога„.

Не се притеснявайте, Мейуедър е позитивен, той каза, че негов приятел може да е сложил шест фигурена сума за него.

След мача, Мейуедър каза за ESPN: „Мисля, че заложихме 100 на 9.5. Дадох на моя човек шест цифри, които да заложи. Трябва да се е погрижил и да е заложил, защото по-рано днес се опитах аз да го направя, но не успях.

От закона нищо не спира Мейуедър да прави залози, тъй като мачът се състоя в Лас Вегас, където хазартът е законен. Нито State Athletic Commission, нито Nevada Gaming Control Board имат регламенти, които забраняват спортист да залага на себе си.

Най-голямото единично събитие за залагания на всички времена

Високо очакваното събитие между Мейуедър и МакГрегър е готово да стане събитието, на което се е заложено най-много, надминавайки дори залога от $70 милиона, записан в Лас Вегас за мача от 2015 между Мейуедър и Мани Пакуиао.

И операторите за спортни залози вече се подготвят за потенциален реванш. В BetOnline, Мейуедър остава масивен фаворит с -2000 коефициент, докато МакГрегър изплаща +1000.