Ladbrokes сключи спонсорска сделка с Бърнли

Новини

Ladbrokes сключи спонсорска сделка с Бърнли

Ladbrokes се съгласи да сключи сделка с отбора на Английската Висша Лига, Бърнли, за да стане официалният партньор за залагания на клуба.

Тригодишното партньорство ще позволи на букмейкъра да има забележимо присъствие на официалния уебсайт на отбора, както и в неговите социалните медийни канали, а освен това ще присъства и на LED рекламата на гигантския екран.

В допълнение, Ladbrokes ще предоставя и услуги за залагания в Turf Moor всеки ден с мач. Като част от споразумението британска марка за игри ще предложи изключителни промоции за феновете на Бърнли, в това число „money-can’t-buy“ изживявания, като посещения по време на тренировки, какво и билети.

Чрез близостта си с футболния отбор в Ланкашир, Ladbrokes се стреми да укрепи позицията си на една от водещите марки за спортни залагания на пазара. PR ръководителят на Ladbrokes, Джесика Бридж, заяви в официално изявление: „Ние от Ladbrokes сме много развълнувани, че формираме това динамично партньорство с футболния клуб Бърнли, тъй като сега започва още един завладяващ сезон на Висшата лига.

Той обещава да бъде вълнуващ сезон за клуба и бихме искали да пожелаем на мениджъра, играчите и всички фенове много късмет.“

Сделката ще създаде много нови преживявания за феновете, които ще бъдат предоставени от Ladbrokes, както и някои вълнуващи предложения през следващия сезон.

Очакваме с нетърпение да посрещнем Ladbrokes и не само ще включваме голяма експозиция в Turf Moor, а и ще предложим на феновете пълна услуга за залагания, както и брандинг на Cricket Field Stand, който преди беше спонсориран от Дейвид Фишуик“.