Interwetten подписа сделка за партньорство с Хофенхайм

Новини

Interwetten подписа сделка за партньорство с Хофенхайм

Малтийската компания за спортни залагания Interwetten подписа дългосрочно партньорство с германския отбор от Бундеслига, Хофенхайм, сделка, в следствие, на която ще видим компанията да стане премиум партньор за залагания на клуба.

Съгласно условията на сделката, която ще продължи до юни 2020 г., марката Sportwetten ще се появи на видно място в клубния – 30 000 Rhein-Neckar-Arena и в клубните профили в социалните медии, както и в телевизионните и рекламните канали на Хофенхайм.

Основана през 1990 г. като доставчик на спортни залагания, Interwetten е сред първите компании, предлагащи онлайн спортни залагания през 1997 г.

В изявление, обявяващо сделката, Вернер Бечер, говорител на борда на директорите на Interwetten, заяви: „Хофенхайм е изключително атрактивен партньор за нас не само заради развитието на клуба в най-добрата лига в Германия, но и защото с неговото четвърто място в Бундеслигата през изминалия сезон, той има отлична бъдеща перспектива. 

„Хофенхайм е немският флагман в спонсорския отбор за Interwetten и гарантира отлична брандова осведоменост благодарение на цялостния спонсорски пакет с голямо присъствие на марката на Interwetten“.

Д-р Питър Горлих, управляващ директор на Хофенхайм добави: „Ние сме много доволни да напредваме в партньорство с Interwetten, компания с изключителна важност за немскоговорящия пазар на спортни залагания, тъй като тя определя нови стандарти и иновативни идеи за своята индустрия. Ние сме убедени, че сме избрали идеалния партньор„.