Winamax поднови футболните си спонсорства с отбори от френската Лига 1

Новини

Winamax поднови футболните си спонсорства с отбори от френската Лига 1

Оценете новината

Лицензираната във Франция онлайн хазартна група, Winamax, потвърди тази седмица, че е подновила партньорствата си за спортни залагания с футболни клубове от Лига 1 – ФК Нант и Жиронден дьо Бордо.

Фирмата потвърди, че е подновила условията по сделката с Жиронден, като логото на компанията Winamax продължава да бъде показвано по време на мачовете на шортите на Бордо за още два сезона.

А спонсорството с ФК Нант ще позволи на Winamax да продължи популяризирането на марката по време на мачовете от сезон 2017/18 на Лига 1.

Говорейки пред френските спортни медии, Александър Роос, управляващ директор на Winamax, сподели, че за него е удоволствие да поднови партньорството на компанията по време на френския футболен сезон и заяви, че както Бордо, така и Нант са част от маркетинговата стратегия на Winamax.

През 2016 г. управлението на Winamax се стремеше да наложи своя продукт за спортни залагания на френския пазар, като диверсифицира предлагането на своите играчи от основния си продукт за онлайн покера. Компанията бе насочила растежа си към своята дивизия за залагания чрез висококачествени маркетингови партньорства с футболни клубове.