Letou става спонсор на Суонзи Сити

Новини

Letou става спонсор на Суонзи Сити

Оценете новината

Азиатският онлайн оператор за казино и спортни залози, Letou обяви днес, че ще стане официален спонсор на отбора от английската Висша лига Суонзи Сити за сезон 2017/18.

Логото на Letou ще се появи на тениските на играчите, както по време на домакинските им мачове, така и, когато гостуват.

Оперативният директор на Суонзи Сити, Крис Пърлман, който беше на откриването, приветства решението като каза: „Суонзи Сити има амбиции да развива марката ни в Азия, където Letou има силно присъствие и много опит.

„С над един милиард души, които вероятно ще гледат Висшата лига през сезона, една трета от общата аудитория ще гледа мачовете по телевизията, това е голямо партньорство, което ще бъде от полза и за двете страни“.

Трябва също така да потвърдим, че хазартният оператор ще помогне на местната общност на Суонзи и ще спонсорира инициативи на местно ниво в областта.

В изявление, потвърждаващо сделката, главният изпълнителен директор на Letou, Пол Фокс, заяви: „Би било лесно, като азиатска компания за хазартни игри, да подпишем чека и да изградим популярността на марката.

 „Възпитан съм в Глазгоу, а семейството ми е в Суонзи. Така че, когато се появи възможност да работим с Суонзи Сити, за мен бе наистина важно, Letou да използва партньорство, за да се възстанови общността колкото е възможно повече.”

Ключът към това партньорство с местните благотворителни организации ще бъде кампанията “ Letou Goals for Good „, която ще бъде стартирана по-късно тази година, тя има за цел да работи с широк спектър от благотворителни организации, които подпомагат тези, които са в неравностойно положение и им предоставят вълнуващи възможности и опит.

Фокс добави: „Даряваме нашето корпоративно гостоприемство на благотворителната организация за бездомни, Shelter Cymru и предаваме нашето разпределение за сезонни билети на Disabled Sport Wales.

„Убеден съм, че кампанията „Letou Goals for Good“, която стартираме, ще помогне.“