Жоао Шимао е новото лице на PartyPoker за Бразилия

Покер новини

joao-simao-partypoker

PartyPoker нае Жоао Шимао да бъде новото лице на марката в Бразилия, който ще носи логото им  по време на World Series of Poker Circuit (WSOPC) събитията в собствената си страна и Caribbean Poker Party.

Бразилският покер пазар е един от най-големите и най-живите в света. Това е причината, поради която PokerStars има Андре Акари и Неймар в книгите си. Това е причината, поради която 888poker прави бизнес с Николау Вила-Лобос, Бруно Политано и Денилсон, и това е причината, PartyPoker да подпише с Жоао „joaosimaobh“ Шимао.

PartyPoker съобщи официално, че Жоао Шимао ще е лицето им за Бразилия, месец след като обяви, че Джаки Глейзиър е лицето им в Австралия, а също така и за наемането на Беата „Wild Hungarian” Джамбрик.

Шимао изгради страховита репутация с играта си в онлайн турнири за над $4,5 милиона, което е записано в профила му в PocketFives. Неговият най-голям онлайн резултат до момента е $167,420, които е спечелил от  $1,050 buy-in Mountain Series на PokerStars. $3,3 милиона от онлайн приходите му идват от играта по масите на Red Spade.

Бразилецът печели $343,421 докато играе в PartyPoker. Миналия месец той спечели $100,000 Super High Roller за $53 197, а през май месец той завърши втори в състезание и победи 3,217 играчи в Online Grand Prix. Като цяло, той взе близо $150,000 в рамките на няколко дни, благодарение на тези победи.

В допълнение към своите онлайн печалби, Шимао е спечелил над половин милион долара от турнири на живо. В PokerStars Caribbean Adventure (PCA) и Brazilian Series of Poker (BSOP), Шимао има победи в странични събития, както и 20-то място в 2015 European Poker Tour (EPT) Grand Final в Монте Карло.

Бившият бразилски # 2 класиран онлайн покер играч ще носи логото на PartyPoker на встъпителното World Series of Poker Circuit (WSOPC) събитие в Сао Пауло, на 26 октомври, преди да отлети за Карибите, за да се конкурира в Caribbean Poker Party.

Като част от сделката, PartyPoker също постигна съгласие по отношение на партньорството с покер училището Massari, където Шимао има треньорска роля. Училището, което предлага обучение за играчи в цяла Бразилия, ще използва PartyPoker софтуера.

През февруари, PartyPoker повторно влезе в 21 онлайн хазартни пазари след като GVC Holdings ги придоби. Пазарите бяха затворени от предишните собственици на Bwin, през април 2013 г. Сред тези пазари е Бразилия.