Дуан и Негреану получават по $10К за High Stakes Poker

Покер новини

Дуан и Негреану получават по $10К за High Stakes Poker

Покер легендите взимат по $10К на ден за заснемането на играта

Том Дуан, играчът, който направи милиони в Full Tilt Poker, се срещна с Джо Инграм за да проведът един дълъг разговор. В последното издание на подкаста „Poker Life“ „durrrr“ обсъжда широк спектър от теми – от луди облози до по-сериозните му мисли за целостта на играта.

В края на разговора, 3-кратният финалист на WSOP говори по темата за заснемането на High Stakes Poker за PokerGO. Той коментира начините, с които мрежата привлича звездите на масата.

„И така, покерът с високи залози, който всъщност харесвам, наистина харесвам…“, каза той. „High Stakes Poker направи това нещо… плаща ти, мисля, че беше нещо от рода на $10k на ден, в който снимаш,“ продължи той.

Бонус от десет хиляди долара на ден звучи като доста добра сделка. Финалистът на WPT 2007 обяснява:

… и това не е много в сравнение с размера на игрите, но това е просто допълнение.“

Това са много пари за повечето хора, но за покер ветерани като Даниел Негреану и Том Дуан, това е просто малко допълнение.

Обърнете внимание, че Дуан наистина е наясно, че той и неговите колеги са получили значителна компенсация и донякъде се колебае дали да сподели че това са нищо пари в сравнение с това, което се залага в игрите в шоуто.

Той продължава да говори много приповдигнато за шоуто, изразявайки своята благодарност за усилията им да „създадат добра среда“. Този изключително позитивен анализ протича в ярък контраст с чувствата, които той изразяваше за времето си в други шоу програми.

„Обикновено не бих се върнал, или бих си тръгнал рано или бих казал, „Това е скучно, не искам да се занимавам с това,“ смее се той.

Изглежда парите наистина оказват влияние в света на покера с високи залози. Това не е особено шокиращо разкритие, но американецът детайлно описа някои нефинансови мерки, които предприемат любимите му предавания, за да гарантират, че Фил Айви, Антонио Есфандиари и Дойл Брансън си прекарват добре.

Структурирайте играта по правилния начин. Структурирайте размера по правилния начин. Структурирайте динамиката…,“ обяснява той на Инграм.

Тези стъпки могат да бъдат ключът към трайния успех на шоуто – щастливите играчи създават забавни игри и забавляват зрителите. Понякога най-простите формули са наистина най-добрите.

И Дуан, и Инграм споделиха, че се радват, когато в тези предавания се въведат нови идеи и концепции – тъй като след изиграването на огромното количество ръце, нещата могат да започнат да стават скучни.

Вижте целият подкаст, ако искате да чуете как двама велики умове на играта обсъждат всички аспекти на игрите. Това е истинско удоволствие за всеки покер фен.

Източник: highstakesdb