Betway ще спонсорира ESL Pro League сезон 6, а Betradar ще предложи коефициенти на живо за League of Legends

Новини

Betway ще спонсорира ESL Pro League сезон 6, а Betradar ще предложи коефициенти на живо за League of Legends

Малтийския онлайн спортбук, Betway ще предлага коефициенти на живо в сезон 6 на Electronic Sports League Pro League, а швейцарския онлайн букмейкър Betradar ще направи същото за League of Legends.

Какво общо има легендарният испански тенор Пласидо Доминго и Counter-Strike?

И двамата ще се появят на сцената в Sparkasse Fyn Arena в Одензе, Дания.

Докато един от тримата известните тенори ще изпълнява хитове в една от най-великите опери в света до много зряла аудитория, куп надъхани младежи ще ловят терористи пред една крещяща тийнейджърка тълпа.

И Betway ще подаде ръка, и ще стане свидетел на това.

Малтийската онлайн хазартна компания разшири партньорството си с Electronic Sports League (ESL), за да играе ролята на спонсор за предстоящия сезон 6 на ESL Pro League.

Това е тласък за отбора на Betway, след като тяхната публично договорена спонсорска сделка с Ninjas in Pajamas (NiP) приключи преждевременно. NiP реши да се впусне в царството на League of Legends, където издателите от Riot не харесват хазарта.

Това е вторият път, когато компанията влиза в esports сделка. Първият беше през юли, когато Betway спонсорира ESL One Cologne. Тогава Betway добави коефициенти на живо към предаването и предостави уникално видео съдържание, а сега същата сделка се отнася и за отношенията с ESL Pro League.

ESL Pro League е най-голямата лига на CSGO в света. 14 отбора от Европа и 14 отбора от Северна Америка се състезават онлайн и живеят за част от наградния фонд от $1 млн. малко повече от сумата, която старият Доминго ще получи за сълзите в очите на датските любимци, които ще посетят Одензе, за да го видят.

Betradar в партньорство с DOJO Madness ще предлагат коефициенти на живо за игрите на League of Legends.

Тази седмица базираният в Швейцария доставчик на данни и коефициенти, Betradar, участва в партньорство с информационния гигант ESD DOJO Madness, за да предложи награди за залагания на живо в League of Legends (LOL).

Услугата е достъпна след като DOJO Madness събра данни от над 450 000 LOL игри, така че можем да очакваме повече букмейкъри да влязат на пазара за залагания на живо на League of Legends.

LOL е най-популярната esports игра в света с над 100 милиона уникални играчи на месец, както и голям списък с LOL игри и турнири през цялата календарна година.