Planetwin365 влиза в партньорство с ФК Наполи

Новини

Planetwin365 влиза в партньорство с ФК Наполи

Planetwin365 се превърна в официалния партньор на Наполи, един от водещите отбори в италианската Серия А, за следващите два футболни сезона.

Planetwin365 е един от най-известните онлайн оператори в Италия, който притежава над 1000 магазина в страната. Тази сделка ще разшири още повече присъствието на компанията, като се присъедини към най-големия футболен клуб в Южна Италия.

Джузепе Таварели, търговски директор на компанията майка SKS365, заяви: „Това е споразумение с голяма търговска и символична стойност. Наполи е написал прекрасни страници в историята на италианския футбол, като през годините се стреми към растеж и подобрение, подобна на стремежите, които има SKS365.

Спонсорството ще види логото на Planetwin365, позиционирано на Stadio San Paolo, масивен 60 000 местен стадион в сърцето на Наполи, както и на фона на интервютата след мачовете и на страниците на клуба в социалните медии. Planetwin365 също ще предлага на феновете на Наполи специални оферти за дните на мачове, за да насърчат феновете да подкрепят своя отбор.

Таварели добави: „Ние сме обединени от пътя, който сме предприели през последните няколко години и желанието да се развием, да се конкурираме максимално и да постигнем добри резултати и благодарение на нашите фенове и потребители. Шоуто, развеселението, страстта са общи черти на този клуб и марката Planetwin365, която ще работи ежедневно, за да разпространява своите ценности.“