KB88.com става партньор за залагания на Рома

Новини

KB88.com става партньор за залагания на Рома

Оценете новината

KB88.com става партньор за залагания на Рома

Азиатският онлайн оператор KB88.com тази седмица обяви ново търговско партньорство с италианския футболен клуб от Серия А, Рома. KB88.com ще стане официалният регионален партньор за залагания на клуба.

KB88.com е онлайн компания за залагания, базирана във Филипините, която се радва на голяма популярност в цяла Азия. Предходни сделки на компанията са свързани със спонсорства на клуб от английска Висша лига през 2012 г. и понастоящем има споразумение с отбора от холандската Ередивиси – Аякс. Очаква се това партньорство да позволи и на двете страни да развият нови възможности на азиатския пазар.

Съгласно условията на сделката, ще се използват брандинга и образите на Рома за популяризиране на услугите на хазартната компания в цяла Азия. Азиатските футболни фенове също ще имат шанса да се доближат до Рома благодарение на широкия спектър от дейности и промоции, предлагани от онлайн спортния оператор.

В изявление, обявяващо подписването на сделката, представителят на KB88.com Бен Дейвис заяви: „Серия А е много следвано първенство в Азия и Рома е отличен отбор. Чрез това партньорство сме уверени, че нашата марка може да достигне нови висоти.

Лука Даноро, главен маркетинг директор на Рома, добави: „Това е ново и важно партньорство на бързо развиващ се пазар като Азия, където очакваме да видим много нови възможности през следващите години.

KB88.com ще бъде идеален партньор, който има както популярност, така и опит в предоставянето на дейности за азиатската общественост.”