Как да залагаме успешно на футболни мачове

Как да залагаме успешно на футболни мачове

Оценете новината

Как да залагаме успешно на футболни мачове

Съвети за успешно залагане на футболни мачове

Футболните залози обикновено се правят от два типа играчи: тези, които играят за печалба и тези, които залагат за забавление.

Независимо, кой тип играч сте, крайната цел е да победите вашият букмейкър. Въпреки, че футболът е много непредсказуем (това прави футболните залози още по-привлекателни), можете да следвате няколко прости правила, за да увеличите шансовете си за печалба.

Първото правило е да бъдете много внимателни и сигурни в това, как да залагате и какво да залагате. Винаги взимайте предвид следните фактори, преди да заложите за даден отбор:

Форма на отбора

Винаги проверявайте формата и последните мачове на отбора. Ако е възможно, прочетете последните отзиви за мача, за да видите дали на отборът просто му е липсвал шанс, защото вратарят на съперника им е имал страхотен ден и т.н.

Статистика за домакинства и гостувания

Проверявайте статистическите данни за домакинствата и гостуванията. Някои отбори играят по-добре вкъщи, други навън.

Един срещу друг (мачове между двата отбора)

Проверете историята между двата клуба, защото във футбола по-често, отколкото обратното, историята се повтаря година след година.

Новини за съставите

Винаги проверявайте за контузени или наказани играчи. Кои играчи липсват и колко важни са те. Разберете, кои играчи ще заменят липсващите.

Мотивация

Проверете дали отбора играе за нещо и колко е важно за него да спечели срещата. Наистина ли имат нужда от точки, интересуват ли се от местната купа и т.н.

Предстоящи срещи

Проверете дали отборът е имал натоварен график и дали е възможно да е изморен. Дали последният мач ги е демотивирал или дали следващата среща, която им предстой, е по-важна от текущата.

.

Също така, следвайте тези прости указания за успешни залагания:

 • Залагайте само толкова, което можете да си позволите да загубите.
 • Изградете си стратегия, по която да залагате и се придържайте към нея.
 • Не залагайте на отбори или лиги, за които не знаете нищо.
 • Не бъдете свръх-уверени, защото футболът е пълен с изненади.
 • Общо взето, стремете се да се придържате към залагания на първенства, тъй като формата на отборите е постоянна, само в границите на съответното първенство.
 • Не залагайте в началото на сезона. Това е важно, понеже няма да можете да анализирате текущата форма на отбора.
 • Избягвайте мнения от другите и се придържайте към собствения си анализ и решения.
 • Учете се от грешките си и / или опита си.
 • Намерете най-добрия коефициент за вашия залог, като сравните няколко различни букмейкъри. Това е от съществено значение, особено ако играете прави колонки, а и не само.
 • Залагайте само, когато коефициентите са на ваша страна. Не залагайте, само за да сте в играта.
 • Комбинирайте възможно най-малко мачове. 4+ колонките могат да ви донесат голяма печалба, но те също така са най-трудните за познаване.
 • Редовните играчи трябва да поддържат актуална информация за всичките си залози, печалби и загуби. Това ще ви помогне да анализирате къде бъркате и как.
 • Спрете, когато нямате ден.
 • Последното, но същевременно най-важно от всички изброени досега неща е дисциплината. В залагането всичко опира до спокойствие и хладнокръвие, особено след голяма печалба или загуба. Ако сте претърпели голяма загуба не се опитвайте да „избивате“, като правите големи залози, тъй като това ще добави нови загуби към настоящите. Отново, голяма печалба не трябва да ви подвежда да залагате по-често и по-големи суми, защото това в крайна сметка също ще доведе до загуби.

Ако статията Ви е допаднала, може също така да прочетете:

Как да залагаме за отбелязани голове (НАД)!?

Как да залагаме в спортната борса на Betfair

Най-добрата стратегия за залози в спортната борса на Betfair и как да печелим от нея