Как да залагаме за отбелязани голове (НАД)!?

Как да залагаме за отбелязани голове (НАД) ?

Стратегия за залагане на отбелязани голове

Стратегията ми се основава на голове, отбелязани от отборите. Играя предимно футбол и понякога баскетбол. След много загубено време и пари осъзнах,че е много трудно да се залага на победител в мача. Вместо това, голове във футбола се бележат много често – било то за любимия ти отбор или срещу него. Това е просто факт!

Играх повече от 5 години на 1, X, 2 пазарите, хендикап пазарите, но осъзнах, че маржа е много малък (най-вече на пазарите за краен изход от срещата). Просто загубих. Не много бързо, но трупах загуби в дългосрочен план. Бях много изкушен да залагам на азиатски хендикап, защото коефициентите бяха много добри – 1.85, 1.95. Мислех, че имам нужда от малко над 50% печеливши залози в дългосрочен план. Е, това не е толкова лесно. Опитвах се да намеря всякаква информация за предстоящата среща – контузии и наказани играчи, гледах мачове на отборите, за да преценя дали отбора е по-добър или по-слаб от сегашното му класиране в таблицата.

Нищо от това не работеше. Прекарвах много време, но това не ми помогна да подбирам залозите си правилно.

Сега, да разгледаме моята нова стратегия. Както казах, забелязах, че във футболните мачове се вкарват много голове, дори аутсайдерите бележат много често. Предпочитам да залагам на голове, защото хората често правят грешки, а головете идват точно след грешки в отбрана. Голове се отбелязват дори в продълженията . Можете да спечелите, дори в последната минута с малко повече късмет. За да работи стратегията ми трябват ми най-малко 2 гола за печалба.

Много е просто. Сега играя над 1,5 гола при ниски коефициенти, но поне през повечето време печеля.

За да работи тази стратегия, залагам само на определен диапазон от коефициенти – от 1.2 до 1.35. Коефициентите, по-ниски от 1,20 се изключват автоматично, тъй като рискът е твърде висок, а печалбите малки. Забелязах, че когато коефициентите растат, например над 1,35, шансовете ми за печалба намаляват драстично, защото със сигурност съм пропуснал някаква важна информация.

Разбира се, че искам колкото се може по-високи коефициенти, но за моята стратегия 1.35 е максималният.

Управление на банката: еднакви залози с 5% от моята банка т.е ако банката ми е 100€, всеки залог ще е на стойност 5€.

Ние препоръчваме само букмейкъри, които отговарят на най-високите стандарти за качество (по отношение на бонуси, поддръжка на клиенти, такси и т.н). Вижте списъка ни с най-добрите онлайн букмейкъри.

ИЗБОР НА МАЧ

  • А. Първо избирам лиги, където падат много голове. Например Холандия (първа и втора дивизия), Австрия (втора лига) или Япония. Избирам най-вече лиги, където коефициентите за над 2.5 гола са достатъчно добри и в същото време в повече от 50% от мачовете са отбелязани над 3 гола.
  • Б. Във всяка лига има отбранителни и офанзивни отбори. Разглеждам статистическите данни и намирам отбори, които най-малко в 80% от мачовете си са завършили с резултат от 2 или повече гола. За предпочитане е и двата отбора да завършват с резултат от най-малко 2 гола в над 80% от срещите си. Обикновено избирам отбори от средната на таблицата, които не играят за нищо. Не обичам да залагам на дербита.
  • В. Опитвам се да намеря информация за отборите, но за мен това не е толкова важно, защото следя по телевизията или в интернет повечето игри, на които залагам. Когато денят е добър залагам на 4-5 мача, като използвам тази стратегия.
  • Г. След като избера мачовете си за деня, не бързам да правя залози. Използвам букмейкър, който предлага голям диапазон от игри за залагане „на живо“. Търся, дали мойте мачове са налични за залагания „на живо“. Ако ги има, предпочитам да изчакам да минат 10-тина минути от началото на срещата, след това залагам. Забелязах, че с този малък трик получавам по-добри коефициенти. Ако коефициентите са да кажем 1.2 преди началото на срещата, то след 10 минути игра получавам още няколк стотни допълнително. Всяка стотна е от значение.

С тази стратегия печеля средно в 85% от мачовете. Печалбата не е голяма, но поне не съм на загуба. Предпочитам по-малка, но стабилна печалба в дългосрочен план.