Евровизия доказа страхотната стойност в залозите на неспортни събития

Евровизия доказа страхотната стойност в залозите на неспортни събития

Оценете новината

eurovisionСтойността, която е на разположение в онлайн букмейкърските къщи за нестандартни залози като пазара за победител в Евровизия, ни показа чудесните възможности, които предоставят неспортните събития.

 

Онлайн букмейкърите не са просто страхотни места, на които да залагате на спорт. Докато повечето от букмейкърите са с голям акцент върху залозите на футбол, тенис или някой друг вид спорт, много от тях имат и раздели за „Специални залози“. В тях можете да залагате на актуални събития, политически избори или дори на телевизионни предавания.

 

Някои от наличните пазари са абсурдни (можете да залагате за размера на „мъжествеността“ на Тръмп) или прекалено дългосрочни (можете да залагате също така и дали съществува извънземен живот). Въпреки това, има много добри оферти, които могат да бъдат намерени в специалните залози. Сериозното развитие на индустрията на спортните залози през последните години и големият интерес към нея направиха така, че коефициентите да са доста „честни“ (поне когато става въпрос за залози на някоя от големите футболни лиги). Това означава, след като има толкова много експерти, които разиграват сериозни пари, коефициентите обикновено са доста реалистични. Така че, за да можете да печелите добри пари от залози на тези лиги, трябва или да сте прави в много добър процент от времето, или да прогнозирате нещо невероятно (Като например това Лестър да спечели титлата!).

 

Спортът без съмнение може да бъде непредсказуем – тези, които са залагали на мачовете от Английската висша лига, научиха много добре това през този сезон. А годишни събития като Евровизия, които се решават от широката публика в Европа, могат да ни дадат отличен шанс за извличане на стойност от залозите.

 

През тази година, победител в Евровизия се оказа политически ангажираната песен на Украйна, въпреки че Русия беше големият фаворит на букмейкърите. До последно можеше да се намерят коефициенти за Украйна от около 9.00.

 

За много умни залагащи, които приеха този коефициент, залогът за Украйна да спечели на Евровизия бе стойностен залог. Много специалисти коментираха, че Украйна е била очевидния фаворит за победа с тази песен, като се има предвид непопулярността на Русия сред европейското общество и това, че Австралия все още няма съюзници, на които може да се разчита да гласуват за нея масово.

 

Букмейкърите обаче не се довериха на мнението на специалистите и това доведе до толкова високите коефициенти за политическата песен на Украйна. Истината е, че букмейкърите нямат достатъчна база от данни за събитието и за участниците в него, върху която да могат да съставят реалистични коефициенти. Това важи за много други неспортни събития, от които можете да спечелите много пари в букмейкърските къщи!