EnergyBet ще си партнира с английския футболен клуб Милуол

Новини

EnergyBet ще си партнира с английския футболен клуб Милуол

Оценете новината

EnergyBet ще си партнира с английския футболен клуб Милуол

Онлайн спортбука EnergyBet обяви днес двугодишно партньорство за залагания с английския футболен клуб Милуол.

Сделката ще даде възможност на EnergyBet да стане партньор на залаганията на клуба, като операторът ще бъде рекламиран навсякъде в стадион Ден за сезона 2017/18 и ще завърши със сезона 2019/2020 на Чемпиъншип.

Съгласно условията на новото споразумение за спонсорство, феновете ще могат да се възползват максимално от услугата за мобилни залагания на EnergyBet в деня на мачовете, а двете страни също ще работят в тясно сътрудничество по време на партньорството за различни възможности за растеж, състезания и изключителни промоции, включително седмични награди за мачове и билети за такива.

Стюарт Лок, търговски ръководител на Милуол, заяви: „Ние сме много щастливи да посрещнем EnergyBet в клуба и в семейството на търговските ни партньори.

Очакваме с нетърпение да работим в тясно сътрудничество с EnergyBet, за да намерим начини за позитивно ангажиране с поддръжниците на Милуол и да им помогнем, като им осигурим възможно най-добрия достъп до техните иновативни продукти и услуги“.

Марчин Сапински, изпълнителен директор на EnergyBet, добави: „Радваме се, че станахме партньор на Милуол. С лоялна и страстна база на феновете този клуб е идеалното решение за нашата марка, тъй като се стремим към увеличаване на покритието си в Обединеното кралство.  

Ние ще дадем някои големи награди, предлагани на привържениците на Лъвовете, включително преживявания, които парите не могат да купят. Феновете на Милуол също могат да очакват някои страхотни предложения за оферти и промоции.

Пожелаваме на Нийл Харис и на отборът продължителен успеха на терена през този сезон.“