Pragmatic Play се лицензира в Испания и Португалия

Казино новини, Новини

Pragmatic Play се лицензира в Испания и Португалия

Слот разработчика Pragmatic Play вече може да работи както в Испания, така и в Португалия, след като се сертифицира и за двата пазара.

Испанската генерална дирекция за регулиране на хазарта (DGOJ) и Португалската служба за инспекция и регулиране на хазарта (SRIJ) одобриха разпространението на онлайн игрите на компанията.

Компанията заяви, че одобренията са последната стъпка в плановете на Pragmatic Play за международен растеж, след като през август навлезе на пазара в Дания с оператора Vera&John.

Йоси Бързели, бизнес ръководител в Pragmatic Play, заяви: „Ние сме много горди, че получихме зелена светлина в Испания и Португалия, когато се стремим да разширим дейността си по света.

Това представлява друг пробив за Pragmatic Play и подчертава нашия ангажимент към европейското ни разширяване на регулираните пазари.

Сигурни сме, че съществуващият ни пакет от игри и тези, които предстоим да създадем ще се окажат също толкова популярни сред играчите в двете страни, колкото и в други държави.”

Компанията също получи разрешение за разпространение на съдържание на дългогодишния пазар в Обединеното кралство през април и Бахамите през май. Това допълва съществуващите лицензии в Малта, Италия и Румъния.