Плейбоят и покер играч Дан Билзериан спечели $1,2 млн. от бас

Мултимилионерът, хедж-фонд инвеститор и редовен играч на покер масите в Лас Вегас Бил Пъркинс загуби залог в размер на $600,000 от прословутия Инстаграм плейбой и също добре известен покер играч Дан Билзериан.

 

За да спечели залога, Билзериан трябваше да измине разстоянието от над 400 км между Лас Вегас и Лос Анджелис с велосипед за по-малко от 48 часа.

Дан не само се съгласи на първоначалния $600,000, но дори и прие допълнителен страничен залог в размер на $250,000 от покер играчът на високи залози Рик Саломон, който стана известен с прочутия розов клип на Парис Хилтън.

Цялата 33-часова драма може да бъде видяна на сайта 48hoursbet.com.

„Той изглеждаше като мъртъв след прехода – кожата му беше зелена“, каза Бил Пъркинс, след като призна, че Дан е спечелил опасното и почти невъзможно предизвикателство.

„Дан беше в леглото си с треска, топли и студени вълни, треперещи крака и отпаднала имунна система. Трябва да му се отдаде заслуженото.“

Дан Билзериан нае като свой треньор не кой да е, а самият Ланс Армстронг. От благодарност за помощта на няколкократният шампион на Тур Дьо Франс, Билзериан обеща да даде част от печалбата за благотворителната организация на Армстронг.

Единственият коментар на възстановяващият се Билзериан бе доста лаконичен: „Това бе най-лошият залог в моя живот.“