Paddy Power организира почетна обиколка с открит автобус на заложилите за Лестър

Paddy Power организира почетна обиколка с открит автобус на заложилите за Лестър

Оценете новината

paddy_powerВъпреки че играчите на Лестър все още не са се разходили из града да отпразнуват спечелената титла, вече имаше почетна обиколка на тези, които са заложили за „Лисиците“! Инициативата бе подета от букмейкъра Paddy Power.

 

Paddy Power имат репутация на компанията с иновативни маркетингови трикове, така че не е изненада, че историческото постижение на Лестър си спечели реакция от страна на ирландската букмейкърска къща. Коефициентът за триумф на „Лисиците“ започна от 5 000.00 преди началото сезона и остана на доста високи нива в продължение на месеци. Откритият автобус на Paddy Power прие на борда си достатъчно умните залагащи, които са се възползвали от тези коефициенти!

 

Докато някои залагащи прозорливо заложиха за успеха на играчите на Клаудио Раниери преди изиграването на първия кръг от сезона, много други го направиха след неговото начало. Всичко на всичко, на Paddy Power им се наложи да изплатят повече от два милиона паунда в награди на тези, които са направили залог на Лестър. Катастрофата не е пълна все пак: губещите залози за фаворитите до известна степен ще компенсират загубите, а непредсказуемият сезон ще остави букмейкърите доволни като цяло.

 

Сред щастливците, които намериха място на открития автобус на Paddy Power, е 53-годишен мъж от Съмърсет, който е заложил 20 паунда, когато коефициентите бяха все още 2501.00. Най-изненадващото от всичко: Този човек дори не е фен на Лестър или поне не е бил преди края на този сезон. Той е гледал първите осем-девет мача на отбора и си е помислил „Те ще спечелят“, споделя самият играч.

 

На автобуса на Paddy Power не присъстваха само залагащи. На него беше и бившият капитан на Лестър Мат Елиът, както и двойник на Джейми Варди. Обиколката на града на автобуса на Paddy Power премина успешно, но все пак се очаква да има „малко“ по-голям интерес, когато се състои официалната почетна обиколка на отбора на Лестър.