Направете пари със залог на Дортмунд срещу Шалке

Направете пари със залог на Дортмунд срещу Шалке

Оценете новината

dortmund_schalke

Без съмнение най-вълнуващият мач за тази седмица от Бундеслигата е в събота – Дортмунд срещу Шалке. Остава въпроса как да го играем?

Очаква се интересна и непредвидима игра. И двата отбора са в доста слаба форма като домакините не успя да спечелят нито един от последните си 3 мача в Бундеслигата, в същото време, Шалке е разочарован, тъй като до момента отбора е на 14 място, събрал едва 7 точки.

Този мач е чудесна възможност за двата клуба. Съперничеството между Шалке и Дортмунд е доста важно за футболните фенове в Германия, а оттам и на победителя, ще получат не само 3 точки, но и огромна увереност и тласък. Онлайн букмейкъри очакват Дортмунд да спечели като техните коефициенти са 1.60 (3/5) в Marathonbet, докато тези за Шалке достигнат 6.00 (5/1) в Betfair, Unibet, 32Red и Marathonbet.

Заложете, че Обамеянг ще вкара първи гол.

Ако смятате, че не е разумно да заложите за победител в мача, препоръчваме ви помислите кой футболист ще отбележи първия гол в срещата. Смятаме, че Обамеянг е добър избор, тъй като той има убедителен сезон. Коефициентите за него са 3.50 (5/2) в Coral Sportsbook и Betway.

Дембеле няма да играе, заради контузия, но добрата новина е, че Марко Ройс се върна към тренировките.  Залог за Ройс или Шюрле да вкара първия гол, също е добър вариант с коефициенти съответно 5.00 (4/1) и 6.50 (2.11) в Betway, а защо да не поемем малко по-голям риск с Хунтелаар да отбележи първи за 11.00 (01.10) в Bwin.

Пропуснали сте да заложите на мача? Направете залог на живо!

Дортмунд срещу Шалке дерби е започнало вече? Не се притеснявайте, не сте изпуснали шанса си! В действителност, шансовете ви ще бъдат още по-добри: вие всъщност ще можете да гледате мача и да заложите на събитието в реално време, например в Bwin, където можете да намерите дори и предаване на живо!

Гледайте мача, проверете техните силни страни и слабости и решете кой ще получи червен картон, който ще има повече корнери или кой ще вкара следващия гол!