Marathonbet

Marathonbet

Оценете новината

Marathonbet – РЕВЮ И БОНУСИ НА БУКМЕЙКЪРА

Marathonbet не притежава лиценз за осъществяване на дейността си на територията на България, освен това е преустановено и приемането на нови регистрации на българи.

4.2 Нашият рейтинг
dealimage
Високи коефициенти Използвайте бонус код: Няма
Високи коефициенти
Използвайте бонус код: Няма
Повече информация
ИмеMarathonbet
Уебсайт адресwww.marathonbet.com
Дата на създаване1997 г.
МестоположениеРусия
Минимален депозит€5
Marathonbet Рейтинг
Коефициенти
Софтуер
Бонуси

Marathonbet

Оценете новината

Информация за Marathonbet

Marathonbet е онлайн букмейкър, създаден през 1997, регулиран от правителството на Кюрасао. Той предлага на своите клиенти широка гама от продукти – спортбук със скция за залози на живо, тото, казино със раздел на живо, конструктор, лото и финансови залози.

 

Разплащания

За своите клиенти от Marathonbet предлагат много възможности за разплащания, най-разпространените са VISA, MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller, sPay, кеш терминал, банков трансфер и др. Изключително предимство е, че можете да депозирате и само € 1.00 чрез кеш терминал например. Разплащанията са освободени от такси, с малки изключения разбира се.  Тегленето на средства от сметките Ви се осъществява до 3 часа, при повечето методи на разплащания, по-бавно може да стане ако използвате VISA, MasterCard, Maestro и банков трансфер, в тези случаи ще почакате между 3 и 5 дни.

Мобилно приложение

Мобилното приложение на Marathonbet е много функционално и удобно, с негова помощ можете да залагате навсякъде и по всяко време. Естествено не е пропусната и секцията за залози на живо, така че не е необходимо да си стоите в къщи, защото искате да заложите някой мач на живо.

В мобилното приложение се логвате с потребителското им и паролата, които използвате за сайта. Достъпно е за устройства с операционни системи iOS (версия 8.0 и по-висока) и Android (версия 4.0 и нагоре). Към момента можете да използвате апликацията чрез следните браузъри: Safari, Chrome, Default Android, Skyfire, Opera, Opera Beta, Dolphin, UC Browser. Също така имате възможност и да теглите и депозирате през мобилното приложение, но за сега това може да стане само с дебитна или кредитна карта.

Управление на акаунта

 1. История на залозите – по всяко време можете да проверявате предишните си залози като влезете е My Account –> Bet History. Можете да филтрирате по дата и по уредени или неуредени залози. След като сте задали филтър натиснете „Show”.
 2. История на акаунта – можете да проверявате какви транзакции сте направили като влезете в сайта и отидете в секция My Account –> Account History. Тук отново можете да филтрирате, за да намерите по-лесно това, което търсите.

Спорт от Marathonbet

Marathonbet  разполага със спортна секция с над 30 вида спорт и огромно разнообразие от пазари за залагане със завидно добри коефициенти. Освен залози пре-мач има възможност и за залози на живо.

Залози на живо

Следете развоя на събитието и залагайте на това, какво предстои да се случи според Вас. Следете движението на коефициентите и изберете най-изгодния момент за залог. В тази секция е поместен и график на лайфовете, така можете да сте сигурни, че мачът, на който планирате да залагате на живо ще бъде достъпен.

Тото точен резултат

От Marathonbet селектират 8 събития, които се включват в тази игра, а от играчите се изисква да познаят точния резултат. За да получите награда, трябва да сте познали резултата на 2 мача. Минималният залог, който можете да направите е € 0,2, а максималният – неограничен. За да поставите единичен залог, трябва да изберете по един резултат за всеки от мачовете, а при множествен, можете да селектирате 2 или повече точни резултата за всяко събитие. Наградния фонд се разпределя по следния начин – 95% за играчите и 5% печалба за оператора. 95% се разпределят между участниците, разделени в 7 категории, за всяка от които има определен процент от наградата:

 • 1ва категория – 5% от наградния фонд – 8 предсказани резултата
 • 2ра категория – 5% от наградния фонд – 7 и 8 предсказани резултат
 • 3та категория – 7,5% от нарадния фонд – 6, 7 и 8 предсказани резултата
 • 4та категория – 10% от наградния фонд – 5, 6, 7 и 8 предсказани резултата
 • 5та категория – 12,5% от наградния фонд – 4, 5, 6, 7 и предсказани резултата
 • 6та категория – 20% от наградния фонд – 3, 4, 5, 6, 7 и 8 предсказани резултата
 • 7ма категория – 35% от наградния фонд – 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8 предсказани резултата

Тото 1Х2

Тото 1Х2 изисква играчите да позная какъв ще е крайният изход от мача в 15 предварително избрани събития. За да получите част от наградния фонд е необходимо да познаете кой ще е победителят или, че ще има равенство в поне 9 от мачовете. От наградния фонд на тази тото игра, операторът взима 10% за своя печалба, а останалите 90% – разпределя между играчите. Подобна на Тото точен резултат и в тази игра има 7 категории за печалба.

Тото тенис

От Marathonbet определят 14 мача, за които всеки от Вас може да избере резултат измежду: „2 : 0“, „2 : 1“, „1 : 2“, „0 : 2“. При най-малко 8 познати изхода получавате печалба. Отново 10% от натрупания награден фонд е за букмейкъра, а останалите се разпределят между спечелилите играчи.

Advancebet

Бонус функция, която ще е налична само, когато имате неуредени залози. Тя се изразява в това, че можете да правите допълнителни залози, когато сумата в сметката Ви е недостатъчна. Това се извършва въз основа на оценка на потенциалния резултат от вашите неуредени залози.

Ако Advancebet сумата е по-голямо от спечелените залози в рамките на 48 часа, отговорността остава на Marathonbet, което означава, че разликата не е дължима от Вас. А ако сте депозирали след като имате Advancebet направен преди по-малко от 48 часа, не се притеснявайте, той няма да бъде покрит от новия депозит, а само от печалбите по уредените вече залози в рамките на48 часа.

Вашите Advancebet можете да откриете в “My Account” à “Used Advance”

Гаранция за най-добър коефициент

Не се чудете дали да заложите сега на любимия си кон, или може би коефициентът ще се вдигне, защото от Marathonbet, в някои случаи, ако коефициентът на позиция или определен кон в конните надбягания се повиши ще повишат и вашия. Така че залагайте спокойно и не се изненадвайте ако печалбата Ви е по-висока отколкото сте очаквали.

Бонус за двама победители

Застраховайте си като направите залог за победител и призово място на един участник в конно състезание и гонка с кучета. Залог, който правите е единичен, но се състои от два залога, първият е избраният участник да победи, а втория – той да е на призово място. Залогът за призово място се състои от две части – ¼ à количеството, по което се умножават залозите за победител и 1.2.3 à броя на позициите за заемане на място.

Пример: ако коефициента за победител е 10.00, при изпълнение на условията ¼ и 1.2.3, със залог от 1 евро за победител и 1 евро за призово място – общо 2 евро печалбата се изчислява по следния начин:

 • Ако избраният участник е победител:

1 € х 10.00 = 10 € (печалба 9 €)

Изчисляване на коефициент за призово място: 9 х ¼ = 2.25

1 € за призово място х 2.25 = 2.25 (печалба 1.25)

Общо печалба – 10.25 €

Сума, която ще Ви изплатят – 12.25 €

 • Ако избраният участник завърши втори или трети:

1 € при коефициент 10.00 – губи

Коефициент за призово място – 2.25

1 € х 2.25 = 2.25 (печалба 1.25 €)

Общо печалба – 1.25 €.

 

Lucky 15, 31, 63

Три различни варианта за залог, състоящи се съответно от 15 залога на 4 избора, 31 залога на 5 избора и 63 залога на 6 избора.

 • Щастливата 15ка – направете 15 залога на 4ри избора от различни състезания, които трябва да са в комбинация: 4 единични, 6 двойни, 4 тройни и 1 акумулиращ. Ако познаете поне един избор ще си възвърнете залога, при 4 познати, печалбата Ви ще се увеличи с 10%;
 • Щастливата 31ца – направете 31 залога с 5 избора от различни състезания. Залозите трябва да са разпределени по следния начин: 5 единични, 10 двойни, 10 тройни, 5 четворни и 1 акумулираш. Отново поне една позната селекция трябва да имате, за да Ви се възстанови залога и печалбата от неего ще се удвои. При 5 познати избора, увеличавате печалбата си с 20%, а при 4 – с 5%;
 • Щастливата 63ка – направете 63 залога на 6 избора от различни състезания. Комбинирайте ги както следва: 6 единични залога, 10 двойни, 20 тройни, 15 четворни, 6 петорни и 1 акумулиращ. При един познат избор залогът Ви ще Ви бъде възстановен и печалбата от него ще се удвои. Познайте всички 6

комбинации и ще получите 25% по-голяма печалба. А при 5 от 6 познат избора, печалбата се увеличава с 15%.

Безплатен залог

Периодично от Marathonbet предоставят безплатен залог, който е валиден само за единичен залог, като се изключва залог за победител и призово място. Ако залогът направен от Вас, с предоставения Ви бонус, е печеливш, то печалбата ще Ви бъде кредитирана в реални пари.

Видове залози:

 • Единичен залог – залог направен на един единствен пазар, в едно състезания. Ако изходът съвпадне с прогнозата Ви, то вашият залог е печеливш.
 • Двоен залог – залог състоящ се от две селекции от едно или от различни състезания. Възможно е да направите и двоен залог за победител и призово място.
 • Троен залог – един залог състоящ се от 3 избора, който е печеливш само ако всички селекции са познати. Възможен е и троен залог за победител и призово място.
 • Система – комбинация от множествени залози с определен брой селекции. Ако решите да направите система със 7 избора, ще имате 3 възможности да ги комбинирате:
 • Акумулиращ залог – състои се от минимум 4 селекции от различни състезания. За да е печеливш залога, трябва всеки избор да излезе. Възможно е да направите акумулиращ залог за победител и призово място.
 • Акумулиращ залог Lose-to-Win е противоположен на акумулиращ залог по отношение на изплащането на залога. Акумулиращ залог Lose-to-Win е залог на 2 или повече събития, който печели ако има поне един познат резултат.
 • Трикси – съдържа 4ри залога на 3ри избора от различни състезания. Необходимо условие е да има 1 троен и 3 двойни залога. Печалба ще имате ако познаете поне 2 избора.
 • Патент – съдържа 7 залога на три избора от различни състезания. Необходимо условие е да има 3 единични, 3 двойни и 1 троен залог. При един познат избор, залогът Ви ще бъде възстановен.
 • Янки – съдържа 11 залога на 4 избора от различни състезания. Трябва да комбинирате 6 двойни, 4 тройни и 1 акумулиращ залог. Сумата на залога Ви ще Ви бъде възстановена ако познаете поне два от изборите.
 • Сумер янки (канадски залог) – съвкупност от 26 залога направени на 5 избора от различни състезания. Разпределени са на 10 двойни, 10 тройни, 5 четворни и 1 акумулиращ. При два познати избора сумата на залога ще Ви бъде възстановена.
 • Хайнц – включва 57 залога на 6 избора, комбинирани в 15 двойни, 20 тройни, 15 четворни, 6 петорни и 1 акумулиращ. При поне 2 познати избора, ще Ви бъде възстановен залога.
 • Супер Хайнц – състой се от 120 залога на 7 избора от различни състезания. Комбинирайте селекциите си в 21 двойни залога, 35 тройни, 35 четворни, 21 петорни, 7 шесторни и 1 акумулиращ ако сте познали поне 2 от изборите залогът Ви ще бъде възстановен.
 • Голиат – състой се от 247 залога на 8 избора от различни състезания, които трява да се комбинират както следва – 28 двойни, 56 тройни, 70 четворни, 56 петорни, 28 шесторни, 8 седморни и 1 акумулиращ. Изискването за 2 познати избора, за да Ви се възстанови залогът отново е валидно.
 • Раунд Робин – състой се от 10 залога направени на 3 избора, разпределени в 3 двойни залога, 1 троен и 6 навързани (АТС) единични залога. Навързан залог представлява залог, при който цялата сума за изплащане автоматично се залага на следващия избран залог.

За този вид залог се класират само конни надбягания и гонки с кучета.

 • Флаг – състой се от 23 залога на 4 избора от различни събития, разпределени в 6 двойни залога, 4 тройни, 1 акумулиращ и 12 навързани.

За този вид залог се класират само конни надбягания и гонки с кучета.

 • Директен форкаст – направете 2 селекции от състезание с кучета или коне, който да завършат първи и втори в посочения ред. За този залог, коефициентите не са известни в момента на пускането му. Дивидентът се обявява веднага след излизането на резултатите от гонката.
 • Обърнат форкаст – залог от 2 избора от 1 състезание, който трябва да завършат първи и втори в произволен ред. Този залог представлява два директни различни форкаста в един фиш.
 • Комбиниран форкаст – залог от 3 или повече селекции от едно състезание, като 2 от които трябва да завършат на първо и второ място в произволен ред. Залогът представлява поредица от директни форкасти, направени в общ фиш, които изискват множествени залози.
 • Двоен директен форкаст – заправете 4 селекции от 2 събития, разпределени по равно. Необходимо е и в двете състезания вашите участници да завършат на първо и второ място в определен ред. Коефициента са изчислява като се умножат двата дивидента на отделните гонки.
 • Двоен обърнат форкаст – направете залог на най-малко 2 пазара от 2 или повече състезания. Участниците, н които залагате трябва да завършат на първо и второ място, без значение в какъв ред, в най0малко 2 състезания.
 • Директен трикаст – направете залог с три селекции от състезание с коне или кучета, който трябва да завършат първи, втори и трети в определен ред.
 • Комбиниран трикаст – поредица от директни трикасти, в един фиш, направени под формата на множествени залози според боря на изборите Ви.
 • Двоен азиатки хендикап и общ брой голове – заложената сума, при този вид залози, се дели на две равни части. По този начин залогът Ви може да е наполовина печеливш. Чрез него се презастраховате.

Конструктор

Залог, при който избирате 2 виртуални отбора, играещи реални мачове, а Вие залагате на крайния изход, краен изход с хендикап и общо изиграни мачове. Можете да правите само единични залози. Конструктор можете да се направите на залози на тенис и футбол.

Казино от Marathonbet

От Marathonbet, предлагат голямо разнообразие от казино игри, също така има и секция казино на живо, където можете да се насладите на рулетка, блекджек, бакара, ХолдЕм и 3 карт покер.

Прогресивен джакпот

Играйте на слотовете или видео покер и се включете в играта за спечелване на прогресивния джакпот. Колкото повече играчи играят с реални пари, толкова по-голям става наградния фонд.

Финансови инструменти

От Marathonbet предлагат пазари за залагане на финансови инструменти като валутни двойки, индекси на акции и други. Следете движението на избрани инструменти и се възползвайте от натрупаната информация, за да печелите.