Най-добрият сайт за залог на Франция Оупън 2017 е Bwin

Има много оператори за онлайн залагания, от които да избирате, но най-добрият сайт за залог на Франция Оупън 2017 е Bwin!

Франция Оупън 2017 официално ще започне на 28 май. Много от най-добрите играчи в света ще вземат участие, въпреки че редица фаворити за залагания са принудени да стоят отстрани. Все пак има някои фантастични шансове за тези, които обичат да залагат на тенис онлайн. Нека да разгледаме някои от текущите фаворити.

Симона Халеп: 4.33

През последните няколко години 25-годишната Симона Халеп се утвърди като един от най-добрите тенисисти в света. 2014 е годината, през която тя наистина изгря, като достигана до четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия, до полуфиналите на Уимбълдън, както и до финалите на Ролан Гарос. Сега, Халеп навлиза във Франция Оупън 2017 като фаворит за залагания, според почти всички онлайн оператори за залагания.

Макар да претърпя контузия по време на кратката си професионална кариера, Халеп успя да спечели някои големи турнири. Тя трябва да спечели титла от Големия шлем, и много от експертите по тенис залагат на това, че сега е времето, когато трябва да го стори. Коефициента на Симона да спечелят Френския Оупън е 4.33.

Елина Свитолина: 8.00

След неотдавнашната й победа в Италия Оупън срещу посочената по-горе Симона Халеп, най-добрият сайт за залагане на Франция Оупън 2017, Bwin, изброява Елина Свитолина като фаворит за залагания. Тя е един от по-младите играчи, участващи само на 22 години, но през последните три години показа големите си способности.

Някои са скептични по отношение на легитимността на победата й на Италия Оупън, тъй като Халеп изглежда получи контузия на глезена си след тежко падане. Независимо от това, Елина успя да спечели и има възможност да направи хазартна новина с титли от типа „back-to-back“ на Френското първенство. Нейния коефициент е 8.00.

Най-добрият сайт за залагане на Франция Оупън тази година е Bwin. Можете сами да проверите и да намерите пълния списък на коефициентите за залагане на Франция Оупън за жени.