Кой ще стане победител в Австралия Оупън 2017?

Заложете на полуфиналите на турнира и предскажете кой от най-добрите четирима тенисисти ще бъде коронясан като победител Австралия Оупън!

В престижния турнир останаха само четирима и не всички от тях са тези, които се очакваха от онлайн букмейкърски къщи в Австралия! Един швейцарец определено ще бъде на финала, единственият въпрос е кой. А другия вълнуващ въпрос е кой ще спечели другия полуфинален мач. Нека да погледнем какви са прогнозите за победител в  Австралия Оупън 2017.

Може ли  Димитров да победи Надал?

Онлайн букмейкърите очакват Рафа Надал да бъде на финала, обаче, това не е турнир, в който не се случват изненади. Ако беше така, Джокович и Мъри все още щяха да са в надпреварата … Така че, ако искате да заложите на аутсайдерите, може да проверите коефициентите за Димитров.

Можете да намерите най-добрите коефициенти за Надал да спечели мача в Marathonbet, те се определят на 1.48 (10/21). Димитров идва без никакъв натиск срещу испанеца и онлайн букмейкъри не очакват от него да блесне: коефициентите му са 3.00 (2/1) в Betfair. В момента, коефициента за Надал да бъде победител в Австралия Оупън 2017 е 2.62 в Bwin, докато този за българина е 7.00 (6/1).

Вавринка или Федерер?

Преди няколко години, Федерер щеше да е ясен фаворит. Преди няколко години, Федерер беше ясен фаворит срещу всеки, с изключение на Рафа Надал. Той все още е фаворит – срещу Вавринка като коефициента за Федерер да спечели полуфинала е 1,51 (4/6) в Bwin, докато тези за Вавринка са 2.50.

Побързайте мача на Вавринка срещу Федерер започва съвсем скоро!