Докато Dafabet подписва договори за спонсорство, Marathonbet прекратява такива

Новини

Докато Dafabet подписва договори за спонсорство, Marathonbet прекратява такива

Оценете новината

dafabet-burnley-fc-sponsorship

Азиатския онлайн хазартен оператор Dafabet подписа договор за спонсорство с отбора на английската Висша лига – ФК Бърнли.

В сряда Dafabet обяви, че има подписан двугодишен договор, рекордна сделка за милти милиони, за да вижда името си върху екипите на Бърнли както при домакински мачове, така и когато са гости. Освен този договор, Dafabet има сключена сделка и със Селтик.

Досегашен спонсор на Бърнли беше азиатския оператор Fun88. По думите на търговския директор на  Бърнли, Dafabet е доказал се оператор с опит в EPL, и може да помогне на отбора, както е помогнал и на много фирми в целия свят.

Спонсорския гуру на Dafabet коментира, че Бърнли е „достоен победител” в миналия сезон на Шампионска лига и, че се надява клубът да продължи така добре и в предстоящата EPL.

Новия домакински екип ще бъде представен на 24 юни, а в продажба ще бъде пуснат на 9 юли.

Несигурното бъдеще на Marathonbet

В същото време бъдещето британския оператор Marathonbet в EPL е под съмнение. Marathonbet има сделки с Манчестър Юнайтед и Хибърниън, които договори може би ще бъдат удължени и за следващия сезон. Но въпросът със спонсорството на Ливърпул не стой по същия начин. Говори се, че отборът, достигнал финала на Лига Европа ще търси повече пари, а Marathonbet не може да му ги даде.