„Betting on Sports“ конференция във Великобритания

„Betting on Sports“ конференция във Великобритания

Оценете новината

bettingonsports

Една от най-големите конференции във Великобритания, фокусирани върху спортните залагания, ще се проведе в Лондон в края на тази седмица.

Планувани са темите за дебатиране, както и ораторите, които ще участват.  По време на конференцията ще се обсъждат въпроси свързани с всички възможни продукти, включително и електронните спортове, DFS, както и американските спортове. Също така ще бъдат обсъдени и въпроси свързани със законодателството за борба с прането на пари, почтеност в спортните залагания, както и влиянието на Брексит.

Двудневната конференция ще се проведе в The Grange Tower Bridge Hotel на 15 и 16 септември, ще включва 28 отделни дискусии, а освен това ще има и изложбена зала, която ще бъде домакин на щандовете на някои от най-големите доставчици на спортни залагания, включително Sportradar , Golden Race и BetConstruct.

Един от участниците, който ще говори за бъдещето на спортни залагания е изпълнителният директор на Marathonbet, Виктор Хофман. Относно темата, както и конференцията като цяло той коментира:  „Една от характеристиките на нашата индустрия е, че тя е много променлива, забързана и динамична. Тази конференция е шанс за нас като бизнес, да се разраснем и да постигнем повече а в бъдеще.”

Друг говорител ще бъде Пол Лейланд, той ще обсъжда въпроса с влиянието на Брексит.

Лейланд каза: „Основният въпрос за всички нас е несигурността. Много хора се опитват да предскажат какво ще се случи, но почти всички те грешат. Това е време за голяма промяна за всички заинтересовани страни от сектора.”

Други акценти от програмата включват обновяване на AML и социална отговорност, които ще бъдат обсъдени от бившия изпълнителен директор а Комисията по хазарта, Джени Уилямс   много други.