Залози за изборите във Великобритания. Заложете на следващ министър-председател

Британските общи избори ще се проведат на 8 юни и вече можете да залагате на следващия министър-председател на Великобритания, както и на много други интересни предложения за политически залагания в Обединеното кралство. Не пропускайте най-добрите предложения за общите избори във Великобритания!

Британските общи избори трябваше да се проведат през 2020 г., но Тереза Мей, настоящ министър-председател на Обединеното кралство, направи покана за предсрочни избори. Повече от 2/3 от британския парламент гласуваха в подкрепа на предсрочните избори, така че онлайн залаганията в Обединеното кралство вече могат да се подготвят за политическата битка на европейския остров.

Британският парламент е разделен на две камари: Камарата на лордовете и Камарата на общините. На общите избори на Обединеното кралство през 2017 г. британците гласуват за членовете на Долната камара на парламентите, т.е. Камарата на общините. Всеки от 650-те избирателни района ще изпрати по 1 кандидат, който да представлява района.

Сегашните места в Камарата на общините:

В момента премиерът на Обединеното кралство е Тереза ​​Май, лидер на Консервативната партия. Лидерът на опозицията е Джереми Корбин, лидер на Лейбъристката партия, която в момента е втората по големина партия в Обединеното кралство. И ще бъде от известно време благодарение на двупартийната система на Обединеното кралство.

Коя страна ще спечели изборите в Обединеното кралство?

Както стана ясно от предходното изречение, опциите за залагане на печелившата страна в Обединеното кралство не са много: при онлайн залагания в Обединеното кралство можете да заложите да спечели или Консервативната партия или Лейбъристката партия. Според коефициентите на общите избори в Обединеното кралство консервативно мнозинство е най-вероятния изход с коефициент от 1.10 (1/10) в Bwin.

Ако Лейбъристката партия спечели мнозинството в Камарата на общините, бихте могли да забогатеете, като направите залог за мнозинство на Лейбъристката партия в общите избори в Обединеното кралство, които да бъдат спечелени от партията на Корбин, с коефициент 21.00 в Bwin.

Залагайте и на следващия премиер на Великобритания!

Общите избори в Обединеното кралство идват с много кандидати, които ще се борят да спечелят титлата на министър-председателя, но както виждаме от британските политически коефициенти, има само 2 реални кандидати. Те очевидно са лидерите на двете големи партии: Тереза Мей на консерваторите и Джереми Корбин от Лейбъристката партия.

Коефициентът за спечелване на последния е 7.00 (7/1) в Bwin, а този за Тереза Мей е едва 1.071 в Bwin. Кандидат номер 3 според прогнозите за общите залози на Обединеното кралство за онлайн залагания е Борис Джонсън с коефициент 101.00. Не е най-вероятното събитие, както можете да видите, но поне името му може да се появи в ума ви, когато мислите за поставянето на залог на следващия премиер на Великобритания!

Ще заложите ли на следващия министър-председател на Великобритания? Нашата цел беше да ви дадем известно вдъхновение да намерите най-добрите коефициенти и предложения за залагания в Обединеното кралство за предстоящото политическо предизвикателство в стараната.