Залози на Португалия срещу Унгария

Залози на Португалия срещу Унгария

Оценете новината

Квалификационните мачове за Световното първенство на европейските страни ще се състоят скоро. Вижте най-добрите коефициенти за дербито Португалия – Унгария.

Рядко залог за аутсайдер е добра идея, но в срещата Португалия срещу Унгария можете да обмислите тази опция. Победителите от Евро 2016 ще се изправят срещу малък отбор от централна Европа, който не се е класирал за Световното от 30 години, и най-вероятно няма да го направи и този път. Това изглежда е най-сигурният залог, който можем да направим.

Но разбира се, не е толкова просто. В квалификациите за Евро 2016 Португалия и Унгария бяха е една група. И можем да твърдим, че унгарския отбор се представи по-добре в груповата фаза. Те стигнаха до първото място без нито една загуба в три мача. Но в останалите срещи Роналдо и приятелите му се представиха по-добре.

Дали резултатът може да е 3-3 отново?

Предходната среща на националните отбори на тези две държави беше във Франция, където постигнаха резултат 3-3. От една страна гола на Золтан Гера бе определен за любимия гол на феновете в турнира. От друга страна крайният резултат бе 3-3. Определено може да се каже, че този мач беше страхотен.

Коефициенти за Португалия срещу Унгария в Bwin

Ако търсите най-добрите коефициенти, посетете Bwin. Тук за сигурен залог за победител, т.е. за Португалия, коефициента е 1.25, а ако смятате, че Унгария ще се представи по-добре, можете да заложите при коефициент 15.00. За по-авантюристичните бетъри, можем да предложим залог за точен резултат 3-3 с коефициент 101.00.