Залози на Евровизия 2017

Залози на Евровизия 2017

Оценете новината

Ако искате да заложите на Евровизия 2017, тази статия ще Ви помогне като представи фаворитите и аутсайдерите в надпреварата.

Конкурсът „Евровизия 2017“ официално ще започне на 9 май. Повечето от страните в Европа (с изключение на Русия) ще вземат участие, а Bwin предлага невероятни коефициенти за феновете. Нека да разгледаме някои от най-добрите възможни залози.

Залози за фаворити в Евровизия

Ако искате да заложите на Евровизия 2017, първото нещо, което трябва да осъзнаете, е че това е изключително непредсказуемо събитие. За разлика от спортното събитие с ясни фаворити за залагания, този певчески конкурс често се печели от държави, които дори експерти по залаганията на Евровизия не биха могли да прогнозират. В тази връзка можем да кажем, че има много фаворити, които се отправят към тазгодишното събитие.

В топ позиция сред коефициентите за залагания е Италия, която последно спечели конкурса през 1990 г. За тази страна ще пее Francesco Gabbani, изпълнявайки „Occidentali’s Karma“. Коефициентът на Италия е 1.90. България се очертава като втори фаворит за тази година с коефициент 7.00.

Залози за аутсайдери в Евровизия

Както споменахме по-горе, залагането на конкурса Евровизия може да бъде рисковано, тъй като често края е непредсказуем. В същото време този пазар предлага на хората, които обичат да залагат на спорта, големи възможности да печелят пари.

Някои от най-добрите опции за залагания на Евровизия тази година са Австралия. Тази страна е участвала досега в 2 състезания и се е доближила до спечелването през 2016 г. Някои смятат, че шансовете им за победа никога не са били по-високи и те имат голям коефициент да спечелят – 26.00.

Ако се чувствате големи късметлии, помислете за залагането на Ирландия да спечели Евровизия тази година. Те имат 7 победи, но не са имали голям успех през последните 20 години. Бихте могли да твърдите, че тяхната популярност никога не е била по-висока от сегашната и те имат реален шанс да направят хазартни новини с победа. Коефициентът на Ирландия за победа е 51.00.

Ако планирате да заложите на Евровизия 2017, не забравяйте да се отправите към Bwin. Те предлагат коефициенти за залагане за всяка страна и предоставят на новите си членове 100 лв бонус за добре дошли.